detector.media
17.03.2015 16:52
У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор
У сайту «Еспресо TV» новий головний редактор

Новим головним редактором сайту телеканалу «Еспресо TV» став Сергій Руденко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше посаду обіймав Тарас Клочко.

 

Сергій Руденко запевнив у продовженні вже виробленого інформаційного курсу, водночас анонсував зміни на користь читачів та телеглядачів «Еспресо ТV».

 

«Сподіваюсь, що нам вдасться продовжити і примножити славні традиції «Еспресо TV». У нас є низка унікальних переваг, про які вже досить скоро дізнаються наші читачі і телеглядачі», - зазначив новий головний редактор сайту «Еспресо TV».

 

Сергій Руденко - працював редактором відділу політики тижневика «Деловая неделя-FT», аналітиком інтернет-проекту proUA. В 2005-2008 роках - головний редактор видання «Сейчас» групи компаній «Ліга», «Газети 24», перший заступник головного редактора інтернет-видання «ПіК Україна». У 2010-2011 роках - головний редактор групи сайтів «Главред». З 2013 до 2014 року - шеф-редактор сайту ТВі. Був автором і ведучим програм «Книги на ТВі» та «Огляд блогів». З жовтня 2014 року був ведучим щоденної програми «Сьогодні про головне».

 

Нагадаємо,  шеф-редактор новин каналу «Еспресо TV» Віталій Пирович очолив портал depo.ua і оголосив про зміну в концепції інтернет-видання depo.ua. Сайт depo.ua стає суспільним, з акцентом на розвитку регіональної мережі. Окрім того портал depo.ua стає виключно україномовним.

 

Віталій Пирович з 2013 року керував сайтом «Еспресо TV», а з 2014 року очолював новинну редакцію телеканалу «Еспресо TV», замінивши на посаді головного редактора Вадима Денисенка, який став народним депутатом.  З 1 березня шеф-редактором «Еспресо TV» призначений Василь Рябчук.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY