Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»

Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»

16 Березня 2015
6009
16 Березня 2015
16:21

Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»

6009
Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»
Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»

У неділю 22 березня о 13.00 в ефірі телеканалу «2+2» стартує проект журналістських розслідувань «Секретні матеріали» в оновленому форматі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З понеділка по четвер о 22.00 на каналі «2+2» виходитимуть 15-хвилинні випуски «Секретних матеріалів». Ведучою 45-хвилинного недільного випуску стане Кароліна Ашіон.

 

Творці програми обіцяють глядачам детальні розповіді про приховані сторони найбільш гострих проблем українських реалій, калейдоскоп резонансних подій тижня, розгорнутий сюжет у рубриці «Скандал тижня», а також звіт про розвиток подій довкола таємниць, розкритих у попередніх випусках.

 

Програму «Секретні матеріали» на замовлення «2+2» готуватиме департамент журналістських розслідувань групи «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка.

 

«Глядачі зможуть переконатися, що журналісти "Секретних матеріалів" не просто розповідають їм чергову гучну історію, а й тримають долю її учасників під постійним контролем. Будь-які зрушення в ситуації, що сталися після виходу програми в ефірі "2+2", реакція чиновників, представників правоохоронних органів, інших зацікавлених осіб, зміни в долі героїв та антигероїв наших сюжетів - про все це ми інформуватимемо  глядачів недільних "Секретних матеріалів"», - зазначив Максим Шиленко.

 

У студію до Кароліни Ашіон будуть запрошуватимуть героїв сюжетів, які розповідатимуть, як розслідування програми вплинули на їх долі та чи змогли журналісти допомогти їм у важких життєвих ситуаціях.

 

«Також ми хочемо бачити серед гостей «Секретних матеріалів тих, від кого залежить вирішення конкретних проблемних ситуацій: чиновників, можновладців, представників правоохоронних органів та органів безпеки, -  чути їхню реакцію на розкриті нами факти, дізнаватися про їхні наступні дії безпосередньо в студії», - сказав креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань Олександр Дубінський.

 

Темами першого недільного випуску «Секретних матеріалів»будуть наступні: Як насправді проходить мобілізація, що відбувається у військкоматах і про що мовчать чиновники Міністерства оборони? Чи опиняться за ґратами або хоча б втратять шалені привілеї скандальні судді? Чи дійсно окремі депутати ходять на засідання Верховної Ради під кайфом, і взагалі, чи багато серед народних обранців тих, хто зловживає наркотиками? 

 

Нагадаємо, у лютому креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань каналу «1+1» Олександр Дубінський повідомив, що програма спеціальних репортажів «Секретні матеріали» в новому сезоні переходить з телеканалу «1+1» на «2+2» і шукає ведучого чи ведучу.

 

Прем'єра «Секретних матеріалів» на «1+1» відбулася у квітні 2014 року. Програму виробляє департамент журналістських розслідувань каналу «1+1» під керівництвом Максима Шиленка. Спеціальні репортажі готують журналісти каналу, які працюють над програмами «Гроші» та «Українські сенсації». Хронометраж випуску - 15 хвилин.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6009
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду