detector.media
16.03.2015 16:21
Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»
Кароліна Ашіон вестиме оновлену програму «Секретні матеріали» на «2+2»

У неділю 22 березня о 13.00 в ефірі телеканалу «2+2» стартує проект журналістських розслідувань «Секретні матеріали» в оновленому форматі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З понеділка по четвер о 22.00 на каналі «2+2» виходитимуть 15-хвилинні випуски «Секретних матеріалів». Ведучою 45-хвилинного недільного випуску стане Кароліна Ашіон.

 

Творці програми обіцяють глядачам детальні розповіді про приховані сторони найбільш гострих проблем українських реалій, калейдоскоп резонансних подій тижня, розгорнутий сюжет у рубриці «Скандал тижня», а також звіт про розвиток подій довкола таємниць, розкритих у попередніх випусках.

 

Програму «Секретні матеріали» на замовлення «2+2» готуватиме департамент журналістських розслідувань групи «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка.

 

«Глядачі зможуть переконатися, що журналісти "Секретних матеріалів" не просто розповідають їм чергову гучну історію, а й тримають долю її учасників під постійним контролем. Будь-які зрушення в ситуації, що сталися після виходу програми в ефірі "2+2", реакція чиновників, представників правоохоронних органів, інших зацікавлених осіб, зміни в долі героїв та антигероїв наших сюжетів - про все це ми інформуватимемо  глядачів недільних "Секретних матеріалів"», - зазначив Максим Шиленко.

 

У студію до Кароліни Ашіон будуть запрошуватимуть героїв сюжетів, які розповідатимуть, як розслідування програми вплинули на їх долі та чи змогли журналісти допомогти їм у важких життєвих ситуаціях.

 

«Також ми хочемо бачити серед гостей «Секретних матеріалів тих, від кого залежить вирішення конкретних проблемних ситуацій: чиновників, можновладців, представників правоохоронних органів та органів безпеки, -  чути їхню реакцію на розкриті нами факти, дізнаватися про їхні наступні дії безпосередньо в студії», - сказав креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань Олександр Дубінський.

 

Темами першого недільного випуску «Секретних матеріалів»будуть наступні: Як насправді проходить мобілізація, що відбувається у військкоматах і про що мовчать чиновники Міністерства оборони? Чи опиняться за ґратами або хоча б втратять шалені привілеї скандальні судді? Чи дійсно окремі депутати ходять на засідання Верховної Ради під кайфом, і взагалі, чи багато серед народних обранців тих, хто зловживає наркотиками? 

 

Нагадаємо, у лютому креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань каналу «1+1» Олександр Дубінський повідомив, що програма спеціальних репортажів «Секретні матеріали» в новому сезоні переходить з телеканалу «1+1» на «2+2» і шукає ведучого чи ведучу.

 

Прем'єра «Секретних матеріалів» на «1+1» відбулася у квітні 2014 року. Програму виробляє департамент журналістських розслідувань каналу «1+1» під керівництвом Максима Шиленка. Спеціальні репортажі готують журналісти каналу, які працюють над програмами «Гроші» та «Українські сенсації». Хронометраж випуску - 15 хвилин.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY