detector.media
13.03.2015 15:18
Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»
Новий канал розпочинає кастинги для нового шоу «Київ удень і вночі»

Ксенія Бугримова, керівник дейтинг-шоу «Герої&Коханці» (Новий канал) і трьох сезонів реаліті «Холостяк» (СТБ), зніматиме для Нового каналу серіаліті з робочою назвою «Київ удень і вночі». Наразі відбувається пошук героїв молодіжного проекту, йдеться на сайті телеканалу.

 

За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками. У гонитві за стрімкою кар'єрою, багатством, красивим життям, легко втратити головне - почуття. Чи зможуть герої «Київ удень і вночі», подолавши перешкоди, не проґавити своє кохання?

 

«Задумка така - кілька героїв приїжджають підкорювати велике місто. Звісно ж, у кожного з них є своя мрія і таємниця з минулого. І залишається питання, чи завадять їхні «скелети в шафі» втілити заповітну мрію в життя. Пристрасті будуть неабиякі, і засновані вони на реальних подіях», - сказала керівник проекту Ксенія Бугримова.

 

У молодіжному проекті зніматимуться реальні герої, адже це - головна особливість жанру серіаліті. За словами Ксенії Бугримової, цей жанр давно відомий у Європі, а в Україні лише набирає популярність.

 

«Це свіжий проект. Про нову країну і нових молодих людей. Про можливості та надії. Про справжню дружбу і справжнє кохання, яке всі так хочуть знайти. У ньому все буде по-справжньому! Реальне життя, реальні люди, реальні імена, кафе, вулиці - нічого не буде зніматися в павільйоні, все «на натурі». Зйомки практично документальні. Для початку ми продумали образи, які хотіли б побачити. Тепер наше завдання - знайти героїв із подібним бекграундом, щоб глядачі фактично стежили за їхнім реальним життям», - зазначає Ксенія Бугримова.

 

На кастинги проект запрошує дівчат і хлопців віком від 18 до 40 років. Зовнішність не має значення. Спеціальна акторська освіта не потрібна. Старші люди можуть також надсилати анкети, і для них знайдуться ролі в проекті.

 

«Я абсолютно впевнена: хлопчик, який виріс у благополучній родині, не зіграє сироту. Для цього людині потрібно насправді пережити таке, Мені здається, що подібні живі емоції стануть фішкою цього серіалу», - впевнена керівник проекту.

 

Анкету для кастингу можна заповнити на сайті Нового каналу. Кастинги проходитимуть з 21 березня по 26 квітня, з розкладом можна ознайомитись на сайті каналу.

 

Нагадаємо, творче об'єднання студійних програм Нового каналу на чолі з Оленою Маторіною готує на осінь розважальне форматне шоу з ведучим Сергієм Притулою. Серед нових проектів Нового каналу у 2015 році - також два реаліті-шоу про стосунки чоловіків та жінок - «Любов на мільйон» і «Звичка одружуватися».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY