«Плюсплюс» готує нові епізоди трьох проектів власного виробництва

«Плюсплюс» готує нові епізоди трьох проектів власного виробництва

5 Березня 2015
3724
5 Березня 2015
15:48

«Плюсплюс» готує нові епізоди трьох проектів власного виробництва

3724
«Плюсплюс» готує нові епізоди трьох проектів власного виробництва
«Плюсплюс» готує нові епізоди трьох проектів власного виробництва

Дитячий телеканал «Плюсплюс», який входить до складу холдингу «1+1 медіа», продовжив на нові сезони проекти власного виробництва «Казка з татом», «Корисні підказки» та «Це наше і це твоє». Про це на презентації нового сезону 5 березня розповіла генеральний продюсер «Плюсплюс» Іванна Найда.

 

Новий сезон «Казки з татом» стартує 9 березня о 19.00. Новий сезон налічує 11 серій.

 

«В ефірі нашого каналу уже показали 70 випусків «Казки з татом» - програми, яку дуже люблять наші глядачі. Ми довго готували нові епізоди, і нарешті готові випустити їх в ефір», - розповіла вона.

 

Пані Найда додала, що більшість зіркових тат, які читали казки в минулих сезонах, погодилися продовжити співпрацю з каналом. До них долучився учасник студії «Квартал-95» Євген Кошовий.

 

Нагадаємо, загалом у двох попередніх сезонах знялись 16 «зіркових» тат, серед яких Юрій Горбунов, Іван Малкович, Анатолій Анатоліч, Андрій Доманський, Валерій Харчишин, Руслан Сенічкін та інші. Спочатку для цієї програми керівництво каналу відбирало казки найкращих українських видавництв, а згодом знайшли своїх казкарів - Антона Сіяніку (справжнє ім'я - Сергій Гаврилюк) та Марину Куцик-Герасименко.

 

Зараз команда телеканалу «Плюсплюс» також готує другий сезон проекту «Корисні підказки», орієнтований на дітей різного віку, в якій пояснюються важливі для них питання. «Ми проаналізували результати показу першого сезону, в якому було епізоди різного типу - повчальні, пізнавальні, про безпеку, і з'ясували, які серії були більш цікаві дітям. Тож другий сезон буде більш тематично спрямований», - зазначила пані Найда.

 

Генеральний продюсер повідомила, що проект «Це наше і це твоє» - 20- та 30-ти секундні мультфільми, що розповідають цікаві факти про Україну, також буде продовжено, але не називала конкретних дат старту показу нових епізодів.

 

На презентації своїм бачення контенту каналу поділилася сімейний психолог Світлана Ройз, яка бере участь у створенні проектів «Плюсплюс».

 

«Психологи зазвичай виступають проти того, аби діти дивилися телевізор. Адже найчастіше телебачення батьки використовують на заміну спілкування з дітьми. А наш канал намагається змінити підхід до цього. Ми готуємо програми, які діти будуть дивитися разом з батьками, створюємо контент, максимально комфортний як для дитини, так і для дорослого, який завдяки нашим проектам може підживити свою внутрішню дитину», - зазначила психолог.

 

Пані Ройз додала, що команда каналу прагне насамперед створити безпечний телевізійний простір. «Особливо це важливо в час, який ми зараз переживаємо. Батьки мають бути впевнені, що можуть увімкнути канал в будь-який момент і знати, що дитина не отримає травмуючу інформацію, якої так багато нині на ТБ. Важливо створити світ, в якому дитина отримає підтримку», - зазначила вона.

 

Іванна Найда також розповіла, що незабаром в ефірі каналу відбудуться прем'єри популярних мультсеріалів компанії Disney «Зоряні війни. Повстанці» (Star Wars Rebels) виробництва Disney та «Лукас фільм», «Зоряні війни Лего» (Lego Star Wars) тих самих виробників, а також анімаційний серіал «Дора та її друзі» (Dora and friends) компанії Nickelodeon.

 

Телеканал планує випуск настільної гри «Пригоди у світі Плюсплюс», а також випуск кондитерських виробів - упаковок печива з назвами персонажів своєї анімації «Кружко» та «Квадрик».

 

Над створенням анімації для каналу від моменту його заснування працює художник Едуард Катихін, який обіймає посаду арт-директора «Плюсплюс».

 

Нагадаємо, минулого року телеканал «Плюсплюс» підготував 3D-книжку для дітей «Це наше і це твоє. Моя перша книжка про Україну» за мотивами проекту «Це наше і це твоє».

 

Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення голосуванням визначив цьогорічних переможців урядової премії імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей .  У номінації «Кінотвори» перемогу здобув анімаційний серіал «Це наше і це твоє» телеканалу «Плюсплюс»  ТОВ "Гравіс". Автор проекту - генеральний продюсер каналу Іванна Найда.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду