УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською

УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською

20 Лютого 2015
2924
20 Лютого 2015
16:26

УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською

2924
УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською
УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською

Сьогодні, 20 лютого, о 22.30 канал УТР транслюватиме англомовну версію заходів із вшанування Героїв  Небесної сотні, що розпочнуться на Майдані Незалежності у Києві о 18.30.  Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Трансляцію супутникового сигналу на Європу УТР здійснює через «Амос» і її зміщено в часі для охоплення більшої глядацької аудиторії. В англомовному блоці УТР також будуть спеціальні випуски новин і документальний фільм «Правда Майдану», який також транслюється українською та російською мовами.

 

З 16 лютого в сітці мовлення УТР виходить цикл «Усні історії Майдану» - розповіді безпосередніх учасників Революції Гідності: добровольців сотень, волонтерів, лікарів, священиків. Серію спогадів підготовлено разом із «Фондом збереження історії Майдану», і її показ триватиме впродовж лютого і березня.

 

За інформацією «Детектор медіа», сьогодні, 20 лютого, прямі включення із заходів акції пам'яті до річниці трагічного розстрілу Небесної сотні на Майдані у Києві здійснять канали «1+1» , «Інтер», НТН, ICTV, «Еспресо TV», канал «24»,  Перший національний, УТР.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих.

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення попросив ЗМІ висвітлити заходи із вшанування героїв Небесної сотні, які відбудуться 20 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду