detector.media
20.02.2015 16:26
УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською
УТР транслюватиме заходи із вшанування Героїв Небесної сотні англійською

Сьогодні, 20 лютого, о 22.30 канал УТР транслюватиме англомовну версію заходів із вшанування Героїв  Небесної сотні, що розпочнуться на Майдані Незалежності у Києві о 18.30.  Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Трансляцію супутникового сигналу на Європу УТР здійснює через «Амос» і її зміщено в часі для охоплення більшої глядацької аудиторії. В англомовному блоці УТР також будуть спеціальні випуски новин і документальний фільм «Правда Майдану», який також транслюється українською та російською мовами.

 

З 16 лютого в сітці мовлення УТР виходить цикл «Усні історії Майдану» - розповіді безпосередніх учасників Революції Гідності: добровольців сотень, волонтерів, лікарів, священиків. Серію спогадів підготовлено разом із «Фондом збереження історії Майдану», і її показ триватиме впродовж лютого і березня.

 

За інформацією «Детектор медіа», сьогодні, 20 лютого, прямі включення із заходів акції пам'яті до річниці трагічного розстрілу Небесної сотні на Майдані у Києві здійснять канали «1+1» , «Інтер», НТН, ICTV, «Еспресо TV», канал «24»,  Перший національний, УТР.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу телеканалів, що 18-20 лютого відзначатиметься річниця трагічних подій, що відбулися на майдані Незалежності у 2014 році. Нацрада просить керівників телевізійних каналів внести відповідні зміни до сітки мовлення телеканалів. При плануванні програм на ці дні регулятор рекомендує утриматись від програм розважального характеру з метою вшанування пам'яті постраждалих.

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення попросив ЗМІ висвітлити заходи із вшанування героїв Небесної сотні, які відбудуться 20 лютого.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY