Канал «Україна» проведе телемарафон, присвячений «Оскару»

Канал «Україна» проведе телемарафон, присвячений «Оскару»

16 Лютого 2015
3968
16 Лютого 2015
14:54

Канал «Україна» проведе телемарафон, присвячений «Оскару»

3968
Канал «Україна» проведе телемарафон, присвячений «Оскару»
Канал «Україна» проведе телемарафон, присвячений «Оскару»

В рамках прямої трансляції 87-ї церемонії вручення премії Американської кіноакадемії «Оскар», яка відбудеться в ніч з 22 на 23 лютого Лос-Анжелесі (США), канал «Україна» проведе телемарафон. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон розпочнеться 23 лютого о 02.45 і триватиме до закінчення трансляції церемонії. Його ведучими стануть Олег Панюта, Ольга Бутко, Слава Соломко, Олена Вінницька та Олександр Скічко.

 

«Разом з експертами в світі кіно, серед яких продюсер Олександр Роднянський, продюсер Сергій Созановський, режисер Андрій Звягінцев, редактори рубрики культури і шоу-бізнесу провідних українських ЗМІ, актори, телеведучі та багато інших познайомлять глядачів з картинами-номінантами на «Оскар» і розкажуть про розвиток українського ринку кінопродукції. Також глядачі каналу «Україна» першими дізнаються всі новини про підготовку вісімдесят сьомої церемонії вручення «Оскар»: чим будуть пригощати зірок, хто в якому вбранні збирається з'явитися, яким вином частуватимуть зірок, де виготовляють статуетки Оскар і багато іншого», - анонсує прес-служба каналу.

 

Спершу телеканал транслюватиме показ «червоної доріжки», а о 03.30 за українським часом розпочнеться вручення статуеток «Оскар». За розвитком подій церемонії разом з телеглядачами каналу «Україна» будуть стежити коментатори Вадим Костелло і Анна Корягіна. Мова трансляції - українська.

 

Як писала ТК, телеканал «Україна» придбав ексклюзивні права на пряму трансляцію 87-ї церемонії вручення премії Американської кіноакадемії «Оскар», що відбудеться в ніч з 22 на 23 лютого Лос-Анжелесі (США).

 

 

Нагадаємо, 15 січня було оголошено номінантів на премію Академії кінематографічних мистецтв і наук США «Оскар».

 

Цього року за головний «Оскар» у номінації «Кращий фільм» змагатимуться вісім кінострічок: «Снайпер», «Отроцтво», «Готель «Гранд Будапешт», «Гра в імітацію», «Сельма», «Всесвіт Стівена Хокінга», «Одержимість» і «Бьордмен».

 

У категорії «Кращий режисер» номіновані Алехандро Гонсалес Іньярріту за картину «Бьордмен», Річард Лінклейтер («Отроцтво»), Беннет Міллер («Мисливець на лисиць»), Уєс Андерсон («Готель «Гранд-Будапешт») і Мортен Тільдум («Гра в імітацію»).

 

На «Оскар» в категорії «Кращий актор» претендують Стів Керелл («Мисливець на лисиць»), Бенедикт Камбербетч («Гра в імітацію»), Майкл Кітон («Бьордмен»), Едді Редмейн («Всесвіт Стівена Хокінга») і Бредлі Купер («Американський снайпер»). За премію у категорії «Краща актриса» змагатимуться Джуліанна Мур, яка зіграла у фільмі «Все ще Еліс», Різ Уізерспун («Дика»), Маріон Котійяр («Два дні, одна ніч»), Фелісіті Джонс («Всесвіт Стівена Хокінга») і Розамунд Пайк («Зникла»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду