Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»

Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»

15 Січня 2015
5768
15 Січня 2015
19:39

Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»

5768
Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»
Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»

Телеканал «Україна» придбав ексклюзивні права на пряму трансляцію 87-ї церемонії вручення премії Американської кіноакадемії «Оскар», що відбудеться 22 лютого Лос-Анжелесі, Каліфорнія (США). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучим 87-церемонії вручення премії Академії кінематографічних мистецтв і наук США «Оскар», буде голлівудський актор Ніл Патрік Харріс, який зіграв Барні Стінсона в телесеріалі «Як я зустрів вашу маму».

 

Нагадаємо, сьогодні, 15 січня, У Лос-Анджелесі оголошено номінантів на премію Академії кінематографічних мистецтв і наук США «Оскар».

 

Цього року за головний «Оскар» у номінації «Кращий фільм» змагатимуться вісім кінострічок: «Снайпер», «Отроцтво», «Готель «Гранд Будапешт», «Гра в імітацію», «Сельма», «Всесвіт Стівена Хокінга», «Одержимість» і «Бьордмен».

 

У категорії «Кращий режисер» номіновані Алехандро Гонсалес Іньярріту за картину «Бьордмен», Річард Лінклейтер («Отроцтво»), Беннет Міллер («Мисливець на лисиць»), Уєс Андерсон («Готель «Гранд-Будапешт») і Мортен Тільдум («Гра в імітацію»).

 

На «Оскар» в категорії «Кращий актор» претендують Стів Керелл («Мисливець на лисиць»), Бенедикт Камбербетч («Гра в імітацію»), Майкл Кітон («Бьордмен»), Едді Редмейн («Всесвіт Стівена Хокінга») і Бредлі Купер («Американський снайпер»). За премію у категорії «Краща актриса» змагатимуться Джуліанна Мур, яка зіграла у фільмі «Все ще Еліс», Різ Уізерспун («Дика»), Маріон Котійяр («Два дні, одна ніч»), Фелісіті Джонс («Всесвіт Стівена Хокінга») і Розамунд Пайк («Зникла»).

 

Найбільшу кількість номінацій отримали фільми «Бьордмен» і «Готель «Гранд Будапешт» - по 8. Слідом йде «Гра в імітацію» з 7 номінаціями. Незважаючи на відсутність у головних номінаціях, в технічних лідируючу позицію займає картина Крістофера Нолана «Інтерстеллар».

 

Нагадаємо, 12 січня на каналі «Україна» почала виходити нова програма в жанрі документального розслідування «Реальна містика». На початку року також заплановано старт вокального талант-шоу «Співай як зірка» та реаліті-мейковера «Моє нове життя».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду