detector.media
06.02.2015 12:31
На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»
На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»
9 лютого о 18.45 в ефірі телеканалу НЛО TV стартує скетчком власного виробництва «Маслюки». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В новому проекті йтиметься про різних українців, яких об'єднує одне прізвище - Маслюки. Скетчком виходитиме в ефірі каналу з понеділка по четвер.

 

Виробництвом серіалу займається студія «Мамахохотала» на замовлення НЛО TV. Режисером проекту стала Наталія Пасеницька.

 

«Маслюки - далекі родичі, і колись жили в одному селі, але зараз Маслюків розкидало світом. У кожному з персонажів серіалу "Маслюки" чітко простежується сільське минуле, і разом з тим головні риси українців: провінційна сентиментальність, хворобливе відчуття справедливості, індивідуалізм («моя хата скраю»), комплекс "молодшого брата"», - анонсує скетчком прес-служба.

             

На глядача чекають 10 колоритних і незабутніх образів: голова сільради, вчителька української мови і літератури, український емігрант, церемонімейстер в РАГСі, п'ятикласник, водій маршрутки, батюшка, наречена, колишня ув'язнена, студентка. Всі їх виконав актор Олег Маслюк.

 

 

«"Маслюки" - це дуже веселі історії з життя 10 абсолютно різних людей. Вони живуть у різних містах і країнах, у них різні цілі, спосіб життя, мрії, манери. У кожному з персонажів глядач побачить частинку або себе, ну, або свого сусіда, точно. Тому що наші герої - типові українці з широкою душею і почуттям гумору, яке притаманне тільки нам»,- коментує актор.

 

Нагадаємо, 19 січня на телеканалі НЛО TV стартував молодіжний ситком про життя трьох дівчат  «Різні».  У січні в ефірі каналу також відбулася прем'єра шоу у форматі міського реаліті-квесту «Щодуху» та розважального проекту «Пападос шоу». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY