На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»

На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»

19 Січня 2015
8581
19 Січня 2015
11:44

На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»

8581
На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»
На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»

19 січня о 19.00 на телеканалі НЛО TV стартує молодіжний ситком «Різні» виробництва продакшн-компанії «Теле Про» медіахолдингу «Медіа Група Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У серіалі розповідається про життя трьох різних дівчат: провінціалки-тусовщиці Саші, саркастичної інтелігентки з Парижа Насті й аспірантки - трудоголіка Аліни, які живуть в одній квартирі.

 

«Настя, повернувшись з Франції, винаймає хорошу квартиру в столиці за невеликі гроші у повній впевненості, що житиме одна. Заїжджаючи до нової оселі, вона дізнається, що квартира здана ще двом дівчатам - Саші та Аліні, яких так само обдурила господиня. Жодна з дівчат не бажає ділити квартиру з ким-небудь ще, але оскільки платити за окрему квартиру дівчата не хочуть, вони все-таки приймають рішення жити разом. На дівчат чекають правила спільного проживання, святкування днів народження, пошуки роботи і чоловіків, дзвінки колишнім, ремонт в квартирі, з'ясування відносин з господинею», - анонсує ситком прес-служба.

 

Серії проекту виходитимуть в ефірі НЛО TV щопонеділка.

 

 

Серіал «Різні» режисував Андрій Мозговий. Головні ролі в проекті виконали Дарія Рибак, Слава Красовська, Катерина Шенфельд та Володимир Плахов.

 

«Героїні серіалу - це три вродливі молоді  жінки, три яскраві характери, три світи.  Вибухова суміш, що стала історією дружби за несумісністю. Завдяки цьому проекту я  зрозумів: в тому, що всі ми різні і є головний смак життя!», - коментує режисер.

 

Нагадаємо, 17 січня в ефірі телеканалу НЛО TV відбулася прем'єра шоу у форматі міського реаліті-квесту «Щодуху», а 18 січня стартував розважальний проект власного виробництва «Пападос шоу». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду