Газета «Капитал» закриває друковану версію

31 Січня 2015
4134
31 Січня 2015
11:47

Газета «Капитал» закриває друковану версію

4134
Газета «Капитал» закриває друковану версію

Власники ділової газети «Капитал» вирішили припинити випуск паперової версії видання, повідомляє AIN.UA з посиланням на власні джерела у компанії.

 

З 1 лютого редакція газети «Капитал» працюватиме лише в онлайн-форматі. Співробітники редакції пішли в новорічну відпустку 26 грудня і з того часу «канікули» кілька разів продовжували - працював тільки сайт.

 

За інформацією AIN.UA, редакція газети залишиться майже в повному складі - журналістів скорочувати не планують. Але тепер вся редакція працюватиме виключно над онлайн-версією. Водночас, The Insider повідомляє, що штат редакції «Капіталу» може бути скорочений майже вдвічі. Шеф-редактор видання Олександр Бердинських відмовився коментувати журналісту AIN.UA цю інформацію: «Чекайте прес-релізу в понеділок».

 

Офіційну версію причини закриття паперової версії видавці поки не озвучували. Вочевидь, це рішення пов'язане з оптимізаціэю витрат. «Капитал» був останньою діловою щоденною газетою в Україні.

 

Нагадаємо, «Капитал» виходив з квітня 2013 року з понеділка по п'ятницю. Газету пов'язували з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам Арбузов заперечував, що він є власником низки медіа.

 

Рік тому газета призупиняла вихід, проте відновила його через два тижні.

 

Згідно даних «Комунікаційного альянсу», у 2014 році «Капітал» посідав п'яту сходинку серед усіх газет за обсягами реклами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду