detector.media
31.01.2015 11:47
Газета «Капитал» закриває друковану версію

Власники ділової газети «Капитал» вирішили припинити випуск паперової версії видання, повідомляє AIN.UA з посиланням на власні джерела у компанії.

 

З 1 лютого редакція газети «Капитал» працюватиме лише в онлайн-форматі. Співробітники редакції пішли в новорічну відпустку 26 грудня і з того часу «канікули» кілька разів продовжували - працював тільки сайт.

 

За інформацією AIN.UA, редакція газети залишиться майже в повному складі - журналістів скорочувати не планують. Але тепер вся редакція працюватиме виключно над онлайн-версією. Водночас, The Insider повідомляє, що штат редакції «Капіталу» може бути скорочений майже вдвічі. Шеф-редактор видання Олександр Бердинських відмовився коментувати журналісту AIN.UA цю інформацію: «Чекайте прес-релізу в понеділок».

 

Офіційну версію причини закриття паперової версії видавці поки не озвучували. Вочевидь, це рішення пов'язане з оптимізаціэю витрат. «Капитал» був останньою діловою щоденною газетою в Україні.

 

Нагадаємо, «Капитал» виходив з квітня 2013 року з понеділка по п'ятницю. Газету пов'язували з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам Арбузов заперечував, що він є власником низки медіа.

 

Рік тому газета призупиняла вихід, проте відновила його через два тижні.

 

Згідно даних «Комунікаційного альянсу», у 2014 році «Капітал» посідав п'яту сходинку серед усіх газет за обсягами реклами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY