Керівництво «Інтера» змінило директора НІС, хоча раніше спростовувало відсторонення Назіма Бедірова

Керівництво «Інтера» змінило директора НІС, хоча раніше спростовувало відсторонення Назіма Бедірова

28 Січня 2015
7144
28 Січня 2015
13:46

Керівництво «Інтера» змінило директора НІС, хоча раніше спростовувало відсторонення Назіма Бедірова

7144
Керівництво «Інтера» змінило директора НІС, хоча раніше спростовувало відсторонення Назіма Бедірова
Керівництво «Інтера» змінило директора НІС, хоча раніше спростовувало відсторонення Назіма Бедірова

Директором ТОВ «Національні інформаційні системи» (НІС), яке виробляє новинні і аналітичні програми  для телеканалу  «Інтер», призначено Сергія Логунова, який донедавна був генеральним продюсером каналу «112 Україна». Прес-служба каналу повідомляє, що зміна керівництва відбулась «в рамках розширення та реорганізації новинної служби телеканалу «Інтер».

 

Попередній директор НІС Назім Бедіров обійме посаду керівника служби розслідувань і спецпроектів продакшна. Як повідомляє канал «Інтер», він відповідатиме за підготовку до запуску нового інформаційного телеканалу групи та створення програми розслідувань, про які телеканал нещодавно повідомив.

 

Сергій Логунов розпочав телевізійну кар'єру на каналі СТБ у 2002 році, працював на «Інтері» та Першому національному, створював міжнародний канал іномовлення України «Перший Ukraine», був генеральним продюсером телеканалу UBR з холдингу Ігоря Гужви і телеканалу «112 Україна».

 

«Ми запросили Сергія приєднатися до нашої команди, беручи до уваги його колосальний досвід роботи в інформаційному мовленні й ті успішні результати, яких він досяг за короткий час на своїх попередніх позиціях. Сергій Логунов довів свій високий професійний рівень і як ефективний медіа-менеджер, і як талановитий телевізійний продюсер з інноваційним підходом», - коментує голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо,  телеканал «Інтер» у новорічному ефірі показав співаків, які неодноразово виступали з антиукраїнськими заявами, а деякі з них є персонами нон-грата в Україні. Програма новин на «Інтері» «Подробности», яку готує НІС, відмежувалася від такої політики каналу, засудивши її.

 

15 січня на засіданні Національної ради з питань телебачення та радіомовлення щодо результатів моніторингу загальнонаціональних каналів у новорічні свята голова Нацради Юрій Артеменко і його перший заступник Ольга Герасим'юк заявили, що керівник медіагрупи «Інтер» Ганна Безлюдна відсторонила від роботи керівництво новинного продакшну групи НІС через негативну оцінку в ефірі новин новорічного ефіру «Інтера». За словами пана Артеменка, вимушено у відпустку пішли керівник НІС Назім Бедіров і головний редактор Лаврентій Малазонія.

 

У відповідь телеканал «Інтер» назвав цю інформацію недостовірною і розцінив її як наклеп. Канал заявив, що член наглядової ради «Інтера» Ганна Безлюдна не втручається в роботу НІС.

 

27 січня журналісти НІС заявили про тиск на канал «Інтер» і приписали голові урядового Комітету з питань свободи слова Вікторії Сюмар авторство законопроекту, який вона не подавала.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду