Канал «112 Україна» підтвердив призначення Сергія Логунова генеральним продюсером

Канал «112 Україна» підтвердив призначення Сергія Логунова генеральним продюсером

8 Липня 2014
4376
8 Липня 2014
14:52

Канал «112 Україна» підтвердив призначення Сергія Логунова генеральним продюсером

4376
Канал «112 Україна» підтвердив призначення Сергія Логунова генеральним продюсером
Канал «112 Україна» підтвердив призначення Сергія Логунова генеральним продюсером

На посаду генерального продюсера телеканалу «112 Україна» призначено Сергія Логунова, який раніше обіймав аналогічну посаду на телеканалі UBR. Про це інформує прес-служба каналу.

 

Сергій Логунов вже розпочав свою роботу на каналі «112 Україна». «На мій погляд, проект дуже цікавий своєю технологічною унікальністю, як в Україні, так і далеко поза її межами. Я маю намір зробити все, що в моїх силах для того, щоб телеканал зміцнив свої лідерські позиції. Упевнений, що команді, яка всього за перші півроку в ефірі сприяла виходу «112 Україна» на друге місце серед інформаційних мовників, під силу посісти в рейтингах телеперегляду і перше», - прокоментував початок своєї роботи пан Логунов.

 

Сергій Логунов з червня 2013 року по липень 2014 обіймав посаду генерального продюсера телеканалу UBR, де за рік роботи разом з командою провів рестастайлінг телеканалу й збільшив показники телеперегляду. До свого приходу на UBR він працював на міжнародному державному телеканалі «Перший Ukraine», на основі якого сьогодні обговорюється запуск державного міжнародного інформаційного холдингу. З 2010 по 2013 Сергій Логунов був на Національній телекомпанії України (НТКУ) продюсером багатьох проектів і програм: наприклад, фільму з місця подій про трагедію на станції «Фукусіма» в 2011 році, програми «Глибинне буріння з Андрієм Пальчевським». До роботи на НТКУ він брав участь у запуску й роботі суспільно-політичних проектів, серед яких, зокрема, програма «Свобода на «Інтері».

 

Нагадаємо, 5 липня інтернет-видання «Дуся» повідомило з посиланням на свої джерела, що співробітникам телеканалу «112 Україна» вже представили нового генерального продюсера Сергія Логунова. Раніше посаду генерального продюсера з моменту запуску телеканалу до червня обіймав Олексій Семенов.

 

Сергія Логунова на посаді генерального продюсера каналу UBR, що входить до медіахолдингу Ігоря Гужви «Мультимедіа інвест груп», змінила Оксана Калитюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4376
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
3575 дн. тому
ждемс новых результатов и подвигов)
Марина
3576 дн. тому
Главное чтоб всегда у Сергея появлялись новые идеи и проекты, ну и удача в их запуске;)
Денис
3577 дн. тому
Удачи на новом рабочем месте!Ну и не ударить лицом в грязь перед руководством;)
4el
3577 дн. тому
посмотрим, что измениться с приходом нового ген. продюсера. Хотя мне всегда нравился этот канал и менять что-то совсем необязательно)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду