На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»

На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»

28 Січня 2015
3532
28 Січня 2015
10:31

На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»

3532
На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»
На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»

У січні на сайті українського каналу іномовлення Ukraine Today (група «1+1» медіа) з'явився розділ блогів «Війна на сході України» з оперативного висвітлення подій у східному регіоні країни. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Канал запустив блог «Війна на сході України» 24 січня, після трагедій у Волновасі, Донецьку та Маріуполі. У розділі регулярно оновлюється інформація про значимі поточні події. 

 

Інформацію у хронологічному порядку редакція акумулює із перевірених джерел - повідомлень інформаційних агенцій «Інтерфакс», Reuters, УНІАН, а також завдяки постійному зв'язку із журналістами ТСН, котрі знаходяться у гарячих точках на сході. Окрім того, редакція відслідковує публікації активних волонтерів у соціальних мережах та брифінги представників влади. Таким чином формується різносторонній та незаангажований погляд на події.

 

«Ми створили цей блог, коли зрозуміли, що інформацію про трагедії і загострення ситуації на сході України треба збирати в одному місці, комплексно і оперативно. Наша редакція 24 години на добу відслідковує найважливіші повідомлення щодо конфлікту, щоб відвідувачі сайту побачити цілісну картину трагедії на сході України, а не лише окремі гучні заголовки», - сказала генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, блогу, присвяченому подіям на сході країни, на сайті Ukraine Today передував блог «Битва за донецький аеропорт» з оперативною інформацією щодо ситуації на стратегічному об'єкті обох сторін конфлікту. Крім того телеканал запустив англомовний сайт cyborgs.uatoday.tv, присвячений подіям в Донецькому аеропорту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду