Канал Ukraine Today запустив інтернет-проект про захисників Донецького аеропорту

Канал Ukraine Today запустив інтернет-проект про захисників Донецького аеропорту

16 Жовтня 2014
3196
16 Жовтня 2014
12:54

Канал Ukraine Today запустив інтернет-проект про захисників Донецького аеропорту

3196
Канал Ukraine Today запустив інтернет-проект про захисників Донецького аеропорту
Канал Ukraine Today запустив інтернет-проект про захисників Донецького аеропорту

Міжнародний український  канал іномовлення Ukraine Today (група «1+1 медіа») запустив англомовний сайт cyborgs.uatoday.tv, присвячений подіям в Донецькому аеропорту. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Впродовж 137 днів російські військові та бойовики терористичних організацій ЛНР та ДНР атакують аеропорт з величезними втратами у людях та техніці, зазначає телеканал. Оборону Донецького аеропорту тримають українські військові, добровольчі батальйони, спеціальні підрозділи українських силових структур. Через непереможність українців, які блискавично відвоювали аеропорт наприкінці травня і досі утримують цей об'єкт під щоденними вогневими атаками, терористи назвали їх «кіборгами». 

 

На сайті cyborgs.uatoday.tv зібрано фото, відео та хронологію оборони Донецького аеропорту, ексклюзивні матеріали з життя військових в руїнах, які залишилися від об'єкту після майже піврічних боїв, коментарі експертів про значення аеропорту для утримання переваги українських військових. Також наведено фактичні дані про аеропорт, який був реконструйований до футбольних змагань «Євро-2012» з метою модернізації інфраструктури приймаючих чемпіонат міст Донецька та Харкова.

 

«Про подвиги "кіборгів" можна щодня дізнаватися з новин нашого каналу. Проте, ми вирішили присвятити цим подіям окремий ресурс. Вони увійдуть до підручників військової справи, але ми б хотіли, щоб пересічні люди по всьому світу зрозуміли, наскільки відважними і відданими своїй країні є українські військові», - розказала про проект генеральний продюсер каналу Ukraine Today Тетяна Пушнова.    

 

Проект про українських «кіборгів» став першим з низки інтернет-проектів, присвячених українській армії, які канал готує до запуску.  

 

Нагадаємо, після старту міжнародного українського  каналу Ukraine Today 24 серпня Росія почала створювати приводи для  його дискредитації.  На Youtube і Facebook з'явились фейкові сторінки, брендовані логотипом каналу, з провокативним антиукраїнським змістом російською мовою. Канал звернувся в адміністрацію Youtube і Facebook з вимогою прибрати сторінки-клони.

 

1 жовтня  телеканал іномовлення Ukraine Today запустив оновлену версію сайту uatoday.tv, весь контент якого тепер виробляється у конвергентному ньюзрумі,

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду