detector.media
28.01.2015 10:31
На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»
На сайті каналу Ukraine Today стартував блог «Війна на сході України»

У січні на сайті українського каналу іномовлення Ukraine Today (група «1+1» медіа) з'явився розділ блогів «Війна на сході України» з оперативного висвітлення подій у східному регіоні країни. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Канал запустив блог «Війна на сході України» 24 січня, після трагедій у Волновасі, Донецьку та Маріуполі. У розділі регулярно оновлюється інформація про значимі поточні події. 

 

Інформацію у хронологічному порядку редакція акумулює із перевірених джерел - повідомлень інформаційних агенцій «Інтерфакс», Reuters, УНІАН, а також завдяки постійному зв'язку із журналістами ТСН, котрі знаходяться у гарячих точках на сході. Окрім того, редакція відслідковує публікації активних волонтерів у соціальних мережах та брифінги представників влади. Таким чином формується різносторонній та незаангажований погляд на події.

 

«Ми створили цей блог, коли зрозуміли, що інформацію про трагедії і загострення ситуації на сході України треба збирати в одному місці, комплексно і оперативно. Наша редакція 24 години на добу відслідковує найважливіші повідомлення щодо конфлікту, щоб відвідувачі сайту побачити цілісну картину трагедії на сході України, а не лише окремі гучні заголовки», - сказала генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, блогу, присвяченому подіям на сході країни, на сайті Ukraine Today передував блог «Битва за донецький аеропорт» з оперативною інформацією щодо ситуації на стратегічному об'єкті обох сторін конфлікту. Крім того телеканал запустив англомовний сайт cyborgs.uatoday.tv, присвячений подіям в Донецькому аеропорту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY