На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»

На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»

19 Січня 2015
5811
19 Січня 2015
17:26

На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»

5811
На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»
На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»
Починаючи з 19 січня, на УНІАН-ТБ виходитиме інформаційно-аналітична програма «Тема дня». Про це повідомляє прес-служба групи компаній «1+1 медіа».

 

За форматом, ведучий програми у форматі діалогу з експертом обговорюватиме ключову подію дня.

 

«Головне завдання - отримати ґрунтовний коментар і на базовому рівні зрозуміти, що відбувається», - розповів генеральний продюсер каналу УНІАН-ТБ Владислав Свінченко.

 

У майбутньому автори програми додаватимуть коментарі журналістів та експертів авторитетних видань під час включення скайпом.

 

Головним редактором програми став шеф-редактор інформагенства УНІАН Михайло Ганницький.

 

Аудиторія «Теми дня» - «молоді та середніх років люди, які намагаються розібратися в житті України».

 

Проект спільного виробництва УНІАН-ТБ та інформаційного агентства УНІАН виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17.30. Хронометраж  - 15 хвилин.

 

 Ведучим нової програми став Іван Голуб

 

Ведучим «Теми дня» став випускник Вищої школи Media&Production Іван Голуб, який завершив навчання у жовтні 2014-го.

 

 «Ми не ставимо за мету працевлаштувати наших випускників і попереджаємо їх про це», - коментує директор по роботі з персоналом «1+1 медіа» Анна Бараннік.

 

Разом із тим, за її словами, в «1+1 медіа» і надалі братимуть на роботу найкращих випускників Вищої школи Media&Production.

 

Нагадаємо, школа «1+1 медіа» розпочала свою роботу 21 жовтня 2013 року. Проект створено за підтримки міжнародних партнерів - Thomson Reuters Foundation, BBC Academy та Вищих курсів сценаристів і режисерів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5811
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду