detector.media
19.01.2015 17:26
На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»
На УНІАН-ТБ стартує програма «Тема дня»
Починаючи з 19 січня, на УНІАН-ТБ виходитиме інформаційно-аналітична програма «Тема дня». Про це повідомляє прес-служба групи компаній «1+1 медіа».

 

За форматом, ведучий програми у форматі діалогу з експертом обговорюватиме ключову подію дня.

 

«Головне завдання - отримати ґрунтовний коментар і на базовому рівні зрозуміти, що відбувається», - розповів генеральний продюсер каналу УНІАН-ТБ Владислав Свінченко.

 

У майбутньому автори програми додаватимуть коментарі журналістів та експертів авторитетних видань під час включення скайпом.

 

Головним редактором програми став шеф-редактор інформагенства УНІАН Михайло Ганницький.

 

Аудиторія «Теми дня» - «молоді та середніх років люди, які намагаються розібратися в житті України».

 

Проект спільного виробництва УНІАН-ТБ та інформаційного агентства УНІАН виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17.30. Хронометраж  - 15 хвилин.

 

 Ведучим нової програми став Іван Голуб

 

Ведучим «Теми дня» став випускник Вищої школи Media&Production Іван Голуб, який завершив навчання у жовтні 2014-го.

 

 «Ми не ставимо за мету працевлаштувати наших випускників і попереджаємо їх про це», - коментує директор по роботі з персоналом «1+1 медіа» Анна Бараннік.

 

Разом із тим, за її словами, в «1+1 медіа» і надалі братимуть на роботу найкращих випускників Вищої школи Media&Production.

 

Нагадаємо, школа «1+1 медіа» розпочала свою роботу 21 жовтня 2013 року. Проект створено за підтримки міжнародних партнерів - Thomson Reuters Foundation, BBC Academy та Вищих курсів сценаристів і режисерів.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY