Журнал «Корреспондент» змінив дизайн і форматування контенту

Журнал «Корреспондент» змінив дизайн і форматування контенту

16 Січня 2015
3772
16 Січня 2015
11:59

Журнал «Корреспондент» змінив дизайн і форматування контенту

3772
Журнал «Корреспондент» змінив дизайн і форматування контенту
Журнал «Корреспондент» змінив дизайн і форматування контенту

Сьогодні, 16 січня,  вийшов новий номер журналу «Корреспондент», який випускає Видавничий дім «Український медіа холдинг» (УМХ), з оновленим дизайном. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Стиль подачі інформації залишився незмінним, проте, «Корреспондент», як повідомляється, «вніс вагомі зміни для зручності читачів».

 

«Видання нарешті отримало сучасний дизайн, зручний для читання. Але це не все - є і структурні зміни: ми скоротили вступний блок коротких форм - невеликих новин, фактів, цитат, звівши його до одного розвороту. Відтак ми зможемо приділяти більше місця великим матеріалам. У нас з'явилася тема номера - матеріал або ряд статей з найбільш гострих, актуальних проблем», - повідомив головний редактор проекту «Корреспондент» Андрій Овчаренко.

 

Віднині слово головного редактора буде виходити у кожному номері журналу.

 

«Говорити будемо про актуальні проблеми тижня і можливі у зв'язку з цим майбутні зміни», - коментує пан Овчаренко.

 

З'явилося більше авторських колонок, в тому числі зарубіжних експертів, в першу чергу європейських. «Це обумовлено концепцією. Ми вважаємо, що повинні будувати Європу в Україні. Уцілому ж журнал залишається незмінним: "Корреспондент" - незручна правда, яку, ми вважаємо, важливо донести до читачів», - пояснює головний редактор.

 

Нагадаємо, Видавничий дім «Український медіа холдинг» (УМХ) офіційно заявив, що призупинив з 1 грудня діяльність Донецької філії УМХ та розповсюдження своїх видань на території Донецької та Луганської областей.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3772
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду