detector.media
15.01.2015 19:39
Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»
Церемонію вручення премії «Оскар» транслюватиме канал «Україна»

Телеканал «Україна» придбав ексклюзивні права на пряму трансляцію 87-ї церемонії вручення премії Американської кіноакадемії «Оскар», що відбудеться 22 лютого Лос-Анжелесі, Каліфорнія (США). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучим 87-церемонії вручення премії Академії кінематографічних мистецтв і наук США «Оскар», буде голлівудський актор Ніл Патрік Харріс, який зіграв Барні Стінсона в телесеріалі «Як я зустрів вашу маму».

 

Нагадаємо, сьогодні, 15 січня, У Лос-Анджелесі оголошено номінантів на премію Академії кінематографічних мистецтв і наук США «Оскар».

 

Цього року за головний «Оскар» у номінації «Кращий фільм» змагатимуться вісім кінострічок: «Снайпер», «Отроцтво», «Готель «Гранд Будапешт», «Гра в імітацію», «Сельма», «Всесвіт Стівена Хокінга», «Одержимість» і «Бьордмен».

 

У категорії «Кращий режисер» номіновані Алехандро Гонсалес Іньярріту за картину «Бьордмен», Річард Лінклейтер («Отроцтво»), Беннет Міллер («Мисливець на лисиць»), Уєс Андерсон («Готель «Гранд-Будапешт») і Мортен Тільдум («Гра в імітацію»).

 

На «Оскар» в категорії «Кращий актор» претендують Стів Керелл («Мисливець на лисиць»), Бенедикт Камбербетч («Гра в імітацію»), Майкл Кітон («Бьордмен»), Едді Редмейн («Всесвіт Стівена Хокінга») і Бредлі Купер («Американський снайпер»). За премію у категорії «Краща актриса» змагатимуться Джуліанна Мур, яка зіграла у фільмі «Все ще Еліс», Різ Уізерспун («Дика»), Маріон Котійяр («Два дні, одна ніч»), Фелісіті Джонс («Всесвіт Стівена Хокінга») і Розамунд Пайк («Зникла»).

 

Найбільшу кількість номінацій отримали фільми «Бьордмен» і «Готель «Гранд Будапешт» - по 8. Слідом йде «Гра в імітацію» з 7 номінаціями. Незважаючи на відсутність у головних номінаціях, в технічних лідируючу позицію займає картина Крістофера Нолана «Інтерстеллар».

 

Нагадаємо, 12 січня на каналі «Україна» почала виходити нова програма в жанрі документального розслідування «Реальна містика». На початку року також заплановано старт вокального талант-шоу «Співай як зірка» та реаліті-мейковера «Моє нове життя».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY