Показ ситкому «Бар» на ICTV залежить від рейтингових показників пілоту – Андрій Партика

Показ ситкому «Бар» на ICTV залежить від рейтингових показників пілоту – Андрій Партика

13 Січня 2015
4950
13 Січня 2015
12:58

Показ ситкому «Бар» на ICTV залежить від рейтингових показників пілоту – Андрій Партика

4950
Показ ситкому «Бар» на ICTV залежить від рейтингових показників пілоту – Андрій Партика
Показ ситкому «Бар» на ICTV залежить від рейтингових показників пілоту – Андрій Партика

18 січня телеканал ICTV покаже пілотну серію ситкому власного виробництва «Бар» за американським форматом Cheers, а показ решти серій залежить від рейтингових показників пілоту. Про це в коментарі «Детектор медіа» повідомив продюсер проекту «Бар», директор сейлз-хаусу StarLight Sales Андрій Партика.

 

За його словами, поки що відзнято одну експериментальну серію ситкому «Бар», яка й буде показана в неділю, 18 січня, о 22:00. Її хронометраж - 25 хвилин. Найвірогідніше, ICTV покаже решту серій у новому осінньому сезоні 2015 році, але остаточне рішення про їх зйомки та показ залежить від показників пілоту.

 

«Щоб зрозуміти, наскільки рейтинговим може стати той чи інший продукт, телеканали регулярно проводять фокус-групи й орієнтуються на експертну думку. Ми вирішили додати до цього ще й ефір. Хочемо зрозуміти, як на наш продукт - абсолютно український, із нашими акторами і українською мовою - відреагує глядач і чи сприйме він зараз його в такому форматі», - пояснив Андрій Партика.

 

«Відзначимо, що телеканал ICTV починає рік українським продуктом власного виробництва, - додав продюсер ситкому. - Повноцінний серіал «Бар» може бути в ефірі восени. Ми візьмемо до уваги рейтингові показники, врахуємо експертну думку продюсерів, після чого зробимо висновки щодо подальшої зйомки. Це стандартна світова практика. Інвестиції повинні бути виправдані, особливо зараз, коли у країні така складна ситуація».

 

Як писала «Детектор медіа», «Бар» - це українська адаптація американського комедійного серіалу Cheers від творців ситкому «Леся+Рома».ICTV придбав в американського каналу CBS формат серіалу Cheers ще у 2011 році. А в листопаді 2014 року на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia було оголошено про початок зйомок пілотного епізоду комедійного серіалу під робочою назвою «Бар». У січні 2015-го стало відомо, що пілотну серію канал покаже 18 січня.

 

Проектом керує директор сейлз-хаусу StarLight Sales Андрій Партика, режисером серіалу став актор театру та кіно Дмитро Суржиков. Кастинг на ролі в серіалі тривав близько чотирьох місяців. У «Барі» знімаються тільки українські актори. Власника бару грає Андрій Джеджула, головні ролі також виконують Ольга Гришина, Сергій Калантай, Олена Узлюк.

 

 

Нагадаємо, оригінальний американський серіал Cheers - це ситком про бар, де збираються місцеві жителі, та про відносини, які зав'язуються у відвідувачів. Серіал виходив у США з 1982 по 1993 на телеканалі NBC, мав 11 сезонів (275 серій) та отримав 28 премій Emmy і шість премій «Золотий глобус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду