ICTV починає зйомки ситкому «Бар» за форматом Cheers

ICTV починає зйомки ситкому «Бар» за форматом Cheers

5 Листопада 2014
6014
5 Листопада 2014
16:29

ICTV починає зйомки ситкому «Бар» за форматом Cheers

6014
ICTV починає зйомки ситкому «Бар» за форматом Cheers
ICTV починає зйомки ситкому «Бар» за форматом Cheers

Незабаром телегрупа StarLightMedia розпочне зйомки для телеканалу ICTV пілотного епізоду ситкому під робочою назвою «Бар» за американським форматом Cheers. Проектом керує Андрій Партика, режисером серіалу став відомий актор театру та кіно Дмитро Суржиков. Про це було оголошено на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia.

 

Андрій Партика зізнався, що робота над цим проектом стала для нього, директора сейлз-хаусу StarLight Sales, «улюбленим хобі». Він розповів, що ідея адаптації легендарного серіалу виникла ще декілька років тому. Цілий рік відбувався кастинг, і на цей момент уже підібрані актори на ролі 8 головних героїв. «Ми підібрали дуже хорошу команду акторів, серед яких є й досвідчені артисти, які грали головні ролі, і нові, знайдені нами таланти», - сказав пан Партика.

 

Головну роль власника бару та бармена, колишнього футболіста гратиме шоумен Андрій Джеджула.

 

Серіал буде майже повністю українськомовним, лише один персонаж - одесит Тренер - говоритиме російською, а офіціантка Надюха - суржиком.

 

«Усі ці персонажі добре знайомі глядачу, близькі. Це все - наше і про нас, українців», - розповів режисер Дмитро Суржиков.

 

«Глядач уже довго чекав появи нашого, українського продукту, і тут ми сподіваємося стати одними з перших, задовольнити цю потребу, втіливши цей культовий серіал з дуже якісною, сильною сценарною базою», - додав пан Партика.

 

Вихід серіалу «Бар» в ефір ICTV попередньо заплановано на осінь 2015 року.

 

Нагадаємо, що ICTV придбав в американського каналу CBS формат серіалу Cheers ще у 2011 році.

 

Cheers - це ситком про бар, де збираються місцеві жителі, та про відносини, які зав'язуються у відвідувачів. Серіал виходив у США з 1982 по 1993 на телеканалі NBC, мав 11 сезонів (275 серій) та отримав 28 премій Emmy і шість премій «Золотий глобус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду