ICTV покаже пілотну серію ситкому «Бар» за форматом Cheers 18 січня

ICTV покаже пілотну серію ситкому «Бар» за форматом Cheers 18 січня

12 Січня 2015
6552
12 Січня 2015
14:50

ICTV покаже пілотну серію ситкому «Бар» за форматом Cheers 18 січня

6552
ICTV покаже пілотну серію ситкому «Бар» за форматом Cheers 18 січня
ICTV покаже пілотну серію ситкому «Бар» за форматом Cheers 18 січня

18 січня телеканал ICTV покаже пілотну серію ситкому власного виробництва «Бар» за американським форматом Cheers. Про це йдеться в прес-релізі каналу з нагоди «єдиного експериментального показу» ситкому «Бар».

 

«Бар» - це українська адаптація американського комедійного серіалу Cheers від творців ситкому «Леся+Рома».ICTV придбав в американського каналу CBS формат серіалу Cheers ще у 2011 році. А в листопаді 2014 року на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia було оголошено про початок зйомок пілотного епізоду комедійного серіалу під робочою назвою «Бар».

 

Проектом керує директор сейлз-хаусу StarLight Sales Андрій Партика, режисером серіалу став актор театру та кіно Дмитро Суржиков.

 

Місцем дії ситкому є бар, власником і барменом якого є колишній футболіст Влад. У барі працює красуня-офіціантка Марта, з якою Влад не лише ділить обов'язки, а й регулярно з'ясовує любовні стосунки. До бару також заходять численні відвідувачі. Серіал сповнений флірту, підколів і веселих історій.

 

 

«Щоб зрозуміти, як в українській адаптації повинні розвиватися сюжетні лінії і характери, автори переглянули кілька десятків серій оригінального серіалу Cheers, - йдеться в повідомленні прес-служби ICTV. - Тим не менш, герої українського «Бару» змінені не тільки в часі і просторі, але і в самій їх ментальності».

 

«Наші персонажі - типові українці. Вони розмовляють українською мовою. У кожного з них - свій характер і смішні історії, в які час від часу потрапляє кожен з нас, - каже режисер серіалу «Бар» Дмитро Суржиков. - Усі наші герої - зрозумілі та знайомі. За всією легкістю і гумором серіалу кожен глядач зможе побачити не маски, а живих людей - зі своїми успіхами і невдачами, радощами і проблемами».

 

Кастинг на ролі в серіалі тривав близько чотирьох місяців. У «Барі» знімаються тільки українські актори. Власника бару грає Андрій Джеджула, головні ролі також виконують Ольга Гришина, Сергій Калантай, Олена Узлюк.

 

 

«Мій герой - це практично я сам! - зізнається Андрій Джеджула. - Як і він, я займаюся спортом, а бути барменом - взагалі моє хобі. У мене в запасі - близько 30 коктейлів, які я з легкістю можу зробити. Мій герой любить жартувати над іншими, але при цьому завжди залишається добрягою і намагається виходити з гумором з найважчих ситуацій - як і я!»

 

Пілотний епізод ситкому «Бар» вийде в ефір у неділю, 18 січня, о 22:00.

 

Коли ICTV покаже решту серій ситкому, на каналі наразі не повідомляють. «Детектор медіа» очікує на відповідь прес-служби щодо їх показу, щодо того, скільки серій уже знято та чи залежить їхній показ від рейтингових показників пілоту. Раніше, на презентації StarLightMedia, повідомлялося, що вихід серіалу «Бар» в ефір ICTV попередньо заплановано на осінь 2015 року.

 

Нагадаємо, оригінальний американський серіал Cheers - це ситком про бар, де збираються місцеві жителі, та про відносини, які зав'язуються у відвідувачів. Серіал виходив у США з 1982 по 1993 на телеканалі NBC, мав 11 сезонів (275 серій) та отримав 28 премій Emmy і шість премій «Золотий глобус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6552
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду