detector.media
26.12.2014 12:59
Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»
Ukraine Today розпочав акцію «Відкриймо світові Україну!»

Український канал іномовлення Ukraine Today напередодні Нового року і Різдвяних свят запустив акцію «Відкриймо світові Україну!». Про це повідомляє прес-служба медіа групи «1+1 медіа».

 

Канал пропонує українцям, які вирушають за кордон, звертатись до адміністрації готелів, де вони відпочивають, з проханням активувати Ukraine Today в переліку супутникових каналів. Кожен подорожуючий отримує в аеропорту лист-звернення з детальною інструкцією. На підтримку цієї акції телеканал також підготував відео, в якому закликає українців поширювати інформацію про телеканал Ukraine Today закордоном.  

 

«Для нас акція - не просто популяризація каналу. Ми багато місяців перебуваємо у жорсткій інформаційній війні, спонсорованій Кремлем, і чинити їй опір життєво необхідно. У світу має бути вибір, яку інформацію і звідки отримувати. Тому зараз, ми маємо об'єднатись і разом стати голосом країни», - сказала генеральний продюсер UkraineToday Тетяна Пушнова.

 

UkraineToday веде мовлення через один з найбільших супутників у Європі Hot Bird. Онлайн трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

Нагадаємо, напередодні Різдва український канал іномовлення Ukraine Today підготував вітання своїм телеглядачам у вигляді спеціальних міжпрограмних відеороликів. В восьми спеціально створених відео канал поєднав різні стилі виконання відомої в усіх країнах різдвяної мелодії «Щедрик» українського композитора Миколи Леонтовича.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY