Рекламу на каналі «24» продаватиме StarLightMedia

Рекламу на каналі «24» продаватиме StarLightMedia

25 Грудня 2014
4081
25 Грудня 2014
19:43

Рекламу на каналі «24» продаватиме StarLightMedia

4081
Рекламу на каналі «24» продаватиме StarLightMedia
Рекламу на каналі «24» продаватиме StarLightMedia

Телеканал «24», який входить до складу медіахолдингу «Люкс», підписав зі StarLightMedia договір на продаж реклами у 2015 році. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор групи «Люкс» Роман Андрейко.

 

Він так пояснив вибір партнера: «StarLightMedia - лідер ринку, він його консолідує і багато років поспіль робив усе для того, щоб тримати на належному рівні ціни на ринку. Для нас питання цін на рекламу є принципово важливим: ми продаємо багато спонсорських пакетів, а вартість спонсорського пакету завжди обчислюється із урахуванням ціни реклами на тому ж носії».

 

Нагадаємо, що протягом кількох років перед цим рекламу на каналі «24» продавав сейлз-хаус Media International.

 

Перспективи каналу «24» на рекламному ринку у 2015 році Роман Андрейко окреслив таким чином: «У 2015 році ми плануємо підростати в помірних розмірах: на фоні ситуації на ринку навіть невеликий ріст вже виглядає подвигом».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4081
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду