Канал «Україна»  покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому

Канал «Україна» покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому

25 Грудня 2014
13150
25 Грудня 2014
14:06

Канал «Україна» покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому

13150
Канал «Україна»  покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому
Канал «Україна»  покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому

«Україна» покаже прем'єру авантюрної мелодрами «Безсмертник», що є сьомим за рахунком серіалом власного виробництва телеканалу, 2 лютого 2015 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перша серія вийде в ефірі  о 18.00.

 

Телероман «Безсмертник» є адаптацією успішного корейського формату, дорами Ice Adonis. Сценарій написала Тетяна Гнєдаш, автор шість попередніх власних мелодрам каналу «Україна» - мелодрам «Маруся», «Катіна любов», «Поцілунок!», «Джамайка», «Сашка», «Дворняжка Ляля».

 

У центрі сюжету 100-серійного телероману  - історія життя Наді Шевченко, хіміка за освітою, що мріє створювати нові косметичні засоби. Надія приступає до роботи в компанії «ПАН-косметикс», де на неї чекає зустріч з Ігорем Паніним. Але головній героїні потрібно подолати масу випробувань на шляху до успішної кар'єри і особистого щастя...

 

Нова 100-серійна авантюрна мелодрама складатиметься з чотирьох частин: «Безсмертник» (24 серії), «Безсмертник. Нова Надія» (26 серій), «Безсмертник. Віра і правда» (24 серії), «Безсмертник. Рай там, де ти» (26 серій).

 

«Над серіалом «Безсмертник» працює дуже сильна команда, а Тетяна Гнєдаш прекрасно адаптувала ролі під акторів. «Безсмертник» - це історія про нас з вами, і свого роду «казка для дорослих». Цей серіал - дуже сучасний, і я гадаю, що він сподобається глядачам», - сказав головний режисер серіалу «Безсмертник» Дмитро Гольдман, який раніше знімав для телеканалу «Україна» серіали «Дворняжка Ляля» і «Катіна Любов».

 

Нагадаємо, канал «Україна» розпочав зйомки нової багатосерійної авантюрної мелодрами «Безсмертник» 1 жовтня. Зйомки серіалу проходять в Києві і триватимуть до березня наступного року. Головні ролі в серіалі виконують Марина Дьяконенко (Надя) і Валентин Томусяк (Ігор). Також в картині знімуться Тала Калатай (ведуча програми «Ранок з Україною»), Олексій Вертинський та Римма Зюбіна.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13150
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
JH
3403 дн. тому
Черговий огидний кацапомовний висер?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду