Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш

Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш

1 Жовтня 2014
14470
1 Жовтня 2014
20:48

Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш

14470
Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш
Канал «Україна» розпочав зйомки серіалу «Безсмертник» за сценарієм Гнєдаш

Сьогодні, 1 жовтня, канал «Україна» розпочав зйомки нової багатосерійної авантюрної мелодрами «Безсмертник». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

У центрі сюжету нової мелодрами  - історія життя дівчини Наді, хіміка за освітою, що мріє створювати нові косметичні засоби. Саме її робота допомагає зустрітися зі своєю долею - хлопцем Ігорем, в якого вона закохана була ще зі студентських років.

 

Серіал стане сьомим продуктом власного виробництва телеканалу «Україна», що знімається за сценарієм Тетяни Гнєдаш, перші шість - мелодрами «Маруся», «Катіна Любов», «Поцілунок!», «Джамайка», «Сашка», «Дворняжка Ляля».

 

Головні ролі в серіалі виконують Марина Дьяконенко (Надя) і Валентин Томусяк (Ігор). Також в картині знімуться Тала Калатай (ведуча програми «Ранок з Україною»), Олексій Вертинський та Римма Зюбіна.  Режисер картини - Дмитро Гольдман, який раніше знімав для телеканалу «Україна» серіали «Дворняжка Ляля» і «Катіна Любов».

 

«Історія головної героїні - це всього лише одна з тисячі інших історій, які існують в реальному житті. І я хочу, щоб ті дівчата і жінки, які подивляться цю картину, спробували переосмислити своє становище і своє життя. адже безвихідних ситуацій не буває - потрібно лише тільки захотіти знайти вихід. Героїня, подібно до квітки безсмертника, пробивається крізь каміння позбавлень і душевної черствості. Вона домагається справедливості, пройшовши через неймовірні випробування, найскладніше з яких - не втратити віру в людей», - сказала Тетяна Гнєдаш, головний автор сценарію.

 

Зйомки серіалу проходять в Києві і триватимуть до березня наступного року. Прем'єра авантюрної мелодрами «Безсмертник» запланований на весняний сезон 2015 року.

 

Нагадаємо, 6 травня канал «Україна» розпочав зйомки до 95-серійного серіалу про життя білявої циганки - «Дворняжка Ляля», сценарії для якої написала Тетяна Гнєдаш.

 

Наразі на телеканалі «Україна» продовжується показ трилогії теленовели під загальною назвою «Красуня Ляля». Перший сезон називався «Дворняжка Ляля» (30 серій),  другий сезон - «Красуня Ляля» (30 серій), третій сезон - «Ляля. Повернення» (35 серій).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14470
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mediadim
3494 дн. тому
эта гнида - жена ткача, шестерки коломоя. она уже много такой муйни насочиняла
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду