detector.media
25.12.2014 14:06
Канал «Україна» покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому
Канал «Україна»  покаже прем’єру 100-серійного телероману «Безсмертник» у лютому

«Україна» покаже прем'єру авантюрної мелодрами «Безсмертник», що є сьомим за рахунком серіалом власного виробництва телеканалу, 2 лютого 2015 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перша серія вийде в ефірі  о 18.00.

 

Телероман «Безсмертник» є адаптацією успішного корейського формату, дорами Ice Adonis. Сценарій написала Тетяна Гнєдаш, автор шість попередніх власних мелодрам каналу «Україна» - мелодрам «Маруся», «Катіна любов», «Поцілунок!», «Джамайка», «Сашка», «Дворняжка Ляля».

 

У центрі сюжету 100-серійного телероману  - історія життя Наді Шевченко, хіміка за освітою, що мріє створювати нові косметичні засоби. Надія приступає до роботи в компанії «ПАН-косметикс», де на неї чекає зустріч з Ігорем Паніним. Але головній героїні потрібно подолати масу випробувань на шляху до успішної кар'єри і особистого щастя...

 

Нова 100-серійна авантюрна мелодрама складатиметься з чотирьох частин: «Безсмертник» (24 серії), «Безсмертник. Нова Надія» (26 серій), «Безсмертник. Віра і правда» (24 серії), «Безсмертник. Рай там, де ти» (26 серій).

 

«Над серіалом «Безсмертник» працює дуже сильна команда, а Тетяна Гнєдаш прекрасно адаптувала ролі під акторів. «Безсмертник» - це історія про нас з вами, і свого роду «казка для дорослих». Цей серіал - дуже сучасний, і я гадаю, що він сподобається глядачам», - сказав головний режисер серіалу «Безсмертник» Дмитро Гольдман, який раніше знімав для телеканалу «Україна» серіали «Дворняжка Ляля» і «Катіна Любов».

 

Нагадаємо, канал «Україна» розпочав зйомки нової багатосерійної авантюрної мелодрами «Безсмертник» 1 жовтня. Зйомки серіалу проходять в Києві і триватимуть до березня наступного року. Головні ролі в серіалі виконують Марина Дьяконенко (Надя) і Валентин Томусяк (Ігор). Також в картині знімуться Тала Калатай (ведуча програми «Ранок з Україною»), Олексій Вертинський та Римма Зюбіна.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY