У Криму передумали закривати інформагентство Курченка

У Криму передумали закривати інформагентство Курченка

15 Грудня 2014
3217
15 Грудня 2014
21:17

У Криму передумали закривати інформагентство Курченка

3217
У Криму передумали закривати інформагентство Курченка
У Криму передумали закривати інформагентство Курченка

Редакція кримського інформаційного агентства «Крым Медиа», що пов'язують з бізнесменом Сергієм Курченком, продовжує свою роботу в колишньому режимі. Про це на своїй сторінці у Facebook написав редактор видання Олександр Денисенко.

 

«Це те, що нам повідомили офіційно. Не питайте, що це було - не знаю, зате тепер знаю, як корисні такі струси - відразу видно, хто чого вартий. Дякуємо тим, хто підтримав, і тим, хто не став зловтішатися», - написав він.

 

12 грудня пан Денисенко повідомив у Facebook про те, що через відсутність фінансування інвестори вирішили зупинити проект «Крым Медиа».

 

Нагадаємо, 19 вересня на сайті мерії Сімферополя (АР Крим) було розміщено повідомлення про презентацію нового медіахолдингу «Скіф-медіа», що об'єднав інформагентство «Крым Медиа» і низку друкованих та електронних ЗМІ півострова. За даними «Крым Медиа», гендиректором холдингу є Сергій Кириленко. На прес-конференції він повідомив, що «Скіф-медіа» вже підписав договір про франшизу з «Коммерсантом» і обговорює угоду з «Комсомольской правдой».

 

Російське інформаційне агентство «РБК» стверджувало, що «Скіф-медіа» є холдингом Сергія Курченка. Газета «Меридіан-Севастополь» також пов'язує «Скіф» з олігархом. ТОВ «Скіф-медіа» було зареєстровано у липні, його засновником виступає Андрій Дегтярьов. Йому належить і ТОВ «Інформаційне агентство «Крым Медиа»», також зареєстроване в липні цього року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду