detector.media
15.12.2014 21:17
У Криму передумали закривати інформагентство Курченка
У Криму передумали закривати інформагентство Курченка

Редакція кримського інформаційного агентства «Крым Медиа», що пов'язують з бізнесменом Сергієм Курченком, продовжує свою роботу в колишньому режимі. Про це на своїй сторінці у Facebook написав редактор видання Олександр Денисенко.

 

«Це те, що нам повідомили офіційно. Не питайте, що це було - не знаю, зате тепер знаю, як корисні такі струси - відразу видно, хто чого вартий. Дякуємо тим, хто підтримав, і тим, хто не став зловтішатися», - написав він.

 

12 грудня пан Денисенко повідомив у Facebook про те, що через відсутність фінансування інвестори вирішили зупинити проект «Крым Медиа».

 

Нагадаємо, 19 вересня на сайті мерії Сімферополя (АР Крим) було розміщено повідомлення про презентацію нового медіахолдингу «Скіф-медіа», що об'єднав інформагентство «Крым Медиа» і низку друкованих та електронних ЗМІ півострова. За даними «Крым Медиа», гендиректором холдингу є Сергій Кириленко. На прес-конференції він повідомив, що «Скіф-медіа» вже підписав договір про франшизу з «Коммерсантом» і обговорює угоду з «Комсомольской правдой».

 

Російське інформаційне агентство «РБК» стверджувало, що «Скіф-медіа» є холдингом Сергія Курченка. Газета «Меридіан-Севастополь» також пов'язує «Скіф» з олігархом. ТОВ «Скіф-медіа» було зареєстровано у липні, його засновником виступає Андрій Дегтярьов. Йому належить і ТОВ «Інформаційне агентство «Крым Медиа»», також зареєстроване в липні цього року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY