ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»

ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»

10 Грудня 2014
12117
10 Грудня 2014
10:12

ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»

12117
ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»
ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»

15 грудня в ефірі телеканалу ТЕТ відбудеться прем'єра гумористичного серіалу «Рятівники» («СпасИтели») від творців скетчкому «Віталька» - продакшну «Роги й копита». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий скетчком розповідає про родину, яка застрягла на катамарані у відкритому Чорному морі, та горе-рятувальників, які намагаються допомогти постраждалим. Кожна серія «Рятівників» складається зі скетчів на тему літнього відпочинку й курортних романів.

 

Режисер серіалу - Олексій Даруга, у ролях - Гарик Бірча, Олеся Чечельницька, Ася Біла, Володимир Ращук, Роман Хан, Максим Максимюк, Яна Глущенко, Женя М'якенька, Рустем Емірсалієв.

 

«Це чудово, коли в передноворічні дні на улюбленому каналі показують таку літню та надзвичайно теплу історію, - розповідає Гарик Бірча, виконавець ролі глави сімейства, яке потерпає від біди. - "Рятівники" - веселі пригоди команди, яка працює на пляжі Чорного моря. На перший погляд у них дуже серйозна й відповідальна робота. Але це найбільш безпечний пляж узбережжя, і там нічого поганого не відбувається. Тому рятувальники самі створюють такі ситуації, які роблять відпочинок просто незабутнім».

 

Серіал виходитиме на ТЕТ з понеділка по четвер о 21:15.

 

Нагадаємо, що з 24 листопада на ТЕТ виходить шостий сезон скетчкому «Віталька».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12117
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду