detector.media
10.12.2014 10:12
ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»
ТЕТ покаже новий скетчком «Рятівники» від творців «Вітальки»

15 грудня в ефірі телеканалу ТЕТ відбудеться прем'єра гумористичного серіалу «Рятівники» («СпасИтели») від творців скетчкому «Віталька» - продакшну «Роги й копита». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий скетчком розповідає про родину, яка застрягла на катамарані у відкритому Чорному морі, та горе-рятувальників, які намагаються допомогти постраждалим. Кожна серія «Рятівників» складається зі скетчів на тему літнього відпочинку й курортних романів.

 

Режисер серіалу - Олексій Даруга, у ролях - Гарик Бірча, Олеся Чечельницька, Ася Біла, Володимир Ращук, Роман Хан, Максим Максимюк, Яна Глущенко, Женя М'якенька, Рустем Емірсалієв.

 

«Це чудово, коли в передноворічні дні на улюбленому каналі показують таку літню та надзвичайно теплу історію, - розповідає Гарик Бірча, виконавець ролі глави сімейства, яке потерпає від біди. - "Рятівники" - веселі пригоди команди, яка працює на пляжі Чорного моря. На перший погляд у них дуже серйозна й відповідальна робота. Але це найбільш безпечний пляж узбережжя, і там нічого поганого не відбувається. Тому рятувальники самі створюють такі ситуації, які роблять відпочинок просто незабутнім».

 

Серіал виходитиме на ТЕТ з понеділка по четвер о 21:15.

 

Нагадаємо, що з 24 листопада на ТЕТ виходить шостий сезон скетчкому «Віталька».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY