На телеканалах НТКУ соціальні ролики закликають зустрічати Новий рік в Україні

На телеканалах НТКУ соціальні ролики закликають зустрічати Новий рік в Україні

9 Грудня 2014
6400
9 Грудня 2014
20:10

На телеканалах НТКУ соціальні ролики закликають зустрічати Новий рік в Україні

6400
На телеканалах НТКУ соціальні ролики закликають зустрічати Новий рік в Україні
На телеканалах НТКУ соціальні ролики закликають зустрічати Новий рік в Україні

До новорічних свят Національна телекомпанія України (НТКУ) в ефірі всіх каналів, що входять до холдингу НТКУ,  стартувала акція «Пізнай Україну». Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

На НТКУ розробили ряд соціальних відео, які закликають людей подорожувати УкраїноюНа переконання автор проекту, внутрішній туризм може об'єднувати українців.

 

«Коли подорожуєш, то можеш бачити країну та відчувати її своєю. А це зараз вкрай необхідно і для самих людей, і для підтримки вітчизняної галузі туризму та гостинності. На жаль, майже 70% українців ніколи не виїжджали не тільки за межі держави, а й за межі своєї області чи району. Наше головне завдання, як суспільного мовника - об'єднувати країну, в тому числі, за допомогою заклику до подорожей», - розповів перший заступник генерального директора НТКУ Олександр Лієв.

 

Також, в рамках проекту «Пізнай Україну» буде діяти спеціальна пропозиція для представників українських готелів, пансіонатів, санаторіїв, оздоровниць, а також музеїв, ресторанів, та інших закладів, пов'язаних із туристичною сферою. До 31 січня 2015 року вони можуть розказати людям  про свої святкові культурно-розважальні новорічні програми та пропозиції із 70% знижкою на розміщення реклами.

 

«Нині туристична індустрія переживає не найкращі часи. Тож ми вирішили підтримати  представників туристичного бізнесу і допомогти їм розповісти про їхні пропозиції. Сподіваємося, що завдяки такій лояльній системі знижок на розміщення реклами, ми внесемо свій вклад у розвиток туристичної галузі України. Нині ми активно працюємо над становленням суспільного мовлення  в Україні, тому все логічно. Хто ще має допомагати людям, як не суспільний мовник? А завдяки каналу  Перший Ukraine, що транслюється у багатьох країнах світу, ми зможемо донести інформацію і до іноземних туристів. Хто знає, можливо вони захочуть відвідати нашу країну і зустріти Новий рік саме в Україні. Тож закликаємо до співпраці всіх представників національної туристичної галузі», - зазначив Олександр Лієв.

 

Нагадаємо, 7 вересня на Першому національному вийшов перший випуск нової програми про туристичні можливості України «Подорожуй Першим!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду