«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді

«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді

9 Грудня 2014
3310
9 Грудня 2014
17:38

«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді

3310
«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді
«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді

Український міжнародний канал «1+1 International» телегрупи «1+1 медіа» отримав ліцензію на мовлення в Канаді та готується до запуску в національних мережах платного ТБ. Про це повідомляє PR-департамент «1+1 медіа».

 

Ліцензію було отримано в листопаді в канадського регулятора CRTC - Канадської комісії з питань радіо, телебачення і телекомунікацій (Canadian Radio-television and Telecommunications Commission). Ця ліцензія надає право розповсюдження каналу в мережах кабельних і супутникових операторів на території Канади, уточнили «Детектор медіа» в «1+1 медіа».

 

Процедура ліцензування іноземних мовників є обов'язковою в Канаді. «Для розповсюдження у мережах канадських дистрибуторів іноземний мовник має отримати дозвіл у регулятора (CRTC)», - повідомили в «1+1 медіа».

 

Раніше канал був доступним на території Канади тільки в пакетах місцевих IP-операторів, а наявність ліцензії дозволяє вихід у національні мережі платного ТБ, що відкриває хороші перспективи для каналу, пояснили в телегрупі.

 

«Отримання ліцензії в Канаді було однією зі стратегічних цілей каналу на цей рік, - розповів генеральний продюсер каналу 1+1 International Владислав Свінченко. - Для "1+1 International" існують великі можливості на канадському ринку. Як відомо, в Канаді проживname="_GoBack">ає чисельна українська діаспора. Близько 4% населення Канади - це українці. І хоча активних носіїв української мови істотно менше, близько 130 тис., це все одно дуже велика цифра. Для порівняння, весь обсяг ринку США платних російських каналів складає 80-100 тис. Потенціал Канади дуже суттєвий і з комерційної точки зору, якщо порівнювати маржинальність платної дистрибуції в Північній Америці та Європі. Крім того, не варто забувати про російську аудиторію, яка все більше цікавиться українськими каналами за кордоном».

 

Як і раніше, «1+1 International» залишається доступним на території Канади в пакетах місцевих IP-операторів. Інформацію про присутність каналу в різних країнах можна знайти на сайті «1+1 International» у розділі «1+1 у вашій країні».

 

Нагадаємо, у вересні телеканал «1+1 International» уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення - компанією Orange Polska. З 1 вересня український телеканал доступний у міжнародному обслуговуванні Orange TV у мережі IPTV та на супутнику (DTH). Тоді ж повідомлялося, що в планах «1+1 International» - розширити мережу мовлення в Німеччині, Канаді, США та на Кіпрі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду