detector.media
09.12.2014 17:38
«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді
«1+1 International» отримав ліцензію на кабельне і супутникове мовлення в Канаді

Український міжнародний канал «1+1 International» телегрупи «1+1 медіа» отримав ліцензію на мовлення в Канаді та готується до запуску в національних мережах платного ТБ. Про це повідомляє PR-департамент «1+1 медіа».

 

Ліцензію було отримано в листопаді в канадського регулятора CRTC - Канадської комісії з питань радіо, телебачення і телекомунікацій (Canadian Radio-television and Telecommunications Commission). Ця ліцензія надає право розповсюдження каналу в мережах кабельних і супутникових операторів на території Канади, уточнили «Детектор медіа» в «1+1 медіа».

 

Процедура ліцензування іноземних мовників є обов'язковою в Канаді. «Для розповсюдження у мережах канадських дистрибуторів іноземний мовник має отримати дозвіл у регулятора (CRTC)», - повідомили в «1+1 медіа».

 

Раніше канал був доступним на території Канади тільки в пакетах місцевих IP-операторів, а наявність ліцензії дозволяє вихід у національні мережі платного ТБ, що відкриває хороші перспективи для каналу, пояснили в телегрупі.

 

«Отримання ліцензії в Канаді було однією зі стратегічних цілей каналу на цей рік, - розповів генеральний продюсер каналу 1+1 International Владислав Свінченко. - Для "1+1 International" існують великі можливості на канадському ринку. Як відомо, в Канаді проживname="_GoBack">ає чисельна українська діаспора. Близько 4% населення Канади - це українці. І хоча активних носіїв української мови істотно менше, близько 130 тис., це все одно дуже велика цифра. Для порівняння, весь обсяг ринку США платних російських каналів складає 80-100 тис. Потенціал Канади дуже суттєвий і з комерційної точки зору, якщо порівнювати маржинальність платної дистрибуції в Північній Америці та Європі. Крім того, не варто забувати про російську аудиторію, яка все більше цікавиться українськими каналами за кордоном».

 

Як і раніше, «1+1 International» залишається доступним на території Канади в пакетах місцевих IP-операторів. Інформацію про присутність каналу в різних країнах можна знайти на сайті «1+1 International» у розділі «1+1 у вашій країні».

 

Нагадаємо, у вересні телеканал «1+1 International» уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення - компанією Orange Polska. З 1 вересня український телеканал доступний у міжнародному обслуговуванні Orange TV у мережі IPTV та на супутнику (DTH). Тоді ж повідомлялося, що в планах «1+1 International» - розширити мережу мовлення в Німеччині, Канаді, США та на Кіпрі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY