Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі

Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі

15 Вересня 2014
4524
15 Вересня 2014
17:19

Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі

4524
Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі
Канал «1+1 International» буде доступний на всій території Польщі

Телеканал «1+1 International» уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення - компанією Orange Polska. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Відтепер канал «1+1 International» присутній у мережі, яка  покриває всю територію Польщі.

 

З 1 вересня український телеканал доступний в міжнародному обслуговуванні Orange TV, як у ТВ (IPTV), так  і на супутнику (DTH). Цією службою користуються більш ніж на 700 тисяч домогосподарств.

 

Orange Polska є провідним постачальником телекомунікаційних послуг, обслуговуючи в цілому близько 20 млн клієнтів. Пропозиції компанії охоплюють конвергентні фіксовані та мобільні послуги, широкосмуговий доступ до інтернету, передачу даних, цифрове телебачення і відео за запитом, а також численні мультимедійні послуги.

 

Раніше «1+1 International» працював у Польщі тільки з регіональними операторами.

 

«Співпрацю з Orange Polska ми розглядаємо як дуже важливий крок у розвитку каналів дистрибуції "1+1 International" в Польщі. Країна, де проживає одна з найчисленніших українських діаспор в Європі - за різними даними від 350 000 до 500 000 чоловік, є для нас дуже значимою. До того ж цей крок розширює співпрацю групи «1+1 медіа» з польськими медіакомпаніями в цілому. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому розвиток такого співробітництва відкриє нові можливості і дозволить нам звертатися не тільки до україномовної аудиторії в Польщі», - зазначив генеральний продюсер телеканалу Владислав Свінченко.

 

Крім того, канал «1+1 International» у Польщі доступний через Hotbird 13, Astra 4A.

 

У найближчих планах «1+1 International»  - розширити мережу мовлення у Німеччині, Канаді, США та на Кіпрі. Канал рекомендовано для сімейного перегляду. Інформацію про присутність каналу у різних країнах можна знайти на сайті у розділі «1+1 у вашій країні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду