«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон

«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон

5 Грудня 2014
3306
5 Грудня 2014
11:42

«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон

3306
«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон
«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон

Із 1 грудня львівська компанія MJoy Multimedia відкрила новий, уже шостий поспіль, сезон різдвяної інтернет-радіостанції «Різдвяне радіо», який триватиме до 19 січня 2015 року. Про це йдеться в повідомленні MJoy Multimedia.

 

Головною особливістю нового сезону став вінтажний стиль. Його використано як в оформленні радіо, так і в підборі контенту. Окрім уже звичних зимових пісень, музичне наповнення цьогорічного ефіру складається з різдвяних джазових стандартів 30-х років XX століття і до сьогодення, а також маловідомих ретро-пісень.

 

Програмне наповнення радіо базується на яскравих історичних прикладах військових примирень, які припадали на період різдвяних свят. Щогодини на «Різдвяному радіо» транслюються фрагменти з листувань військових, їхні спогади про зимові свята на фронті.

 

Також в ефірі лунають програми про святкові кінофільми, розповіді зіркових гостей, які діляться своїми найтеплішими різдвяними спогадами та колядують в ефірі, репортажі про особливості святкування Різдва в часи, коли це було заборонено.

 

 

«"Різдвяне радіо" - це, як завжди, наш подарунок не лише для індивідуальних слухачів, а й для власників ресторанів, кафе та готелів, які хочуть посилити у своїх закладах атмосферу очікування свята, спокою, злагоди та добра. Вони у вільному доступі можуть вмикати "Різдвяне" у своїх закладах», - розповідає керівник MJoy Multimedia Роман Заяць.

 

Нагадаємо, що «Різдвяне радіо» - сезонне зимове інтернет-радіо, яке входить до складу інтернет-радіостанцій компанії MJoy Multimedia. В ефірі - з 2009 року. Концепція кожного сезону на «Різдвяному радіо» є іншою. З плеєра радіо можна надіслати вітальну листівку. Окрім індивідуальних прослуховувань, лунає в ресторанах, кафе, готелях, ярмарках, карпатських колибах тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3306
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду