detector.media
05.12.2014 11:42
«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон
«Різдвяне радіо» запустило свій шостий сезон

Із 1 грудня львівська компанія MJoy Multimedia відкрила новий, уже шостий поспіль, сезон різдвяної інтернет-радіостанції «Різдвяне радіо», який триватиме до 19 січня 2015 року. Про це йдеться в повідомленні MJoy Multimedia.

 

Головною особливістю нового сезону став вінтажний стиль. Його використано як в оформленні радіо, так і в підборі контенту. Окрім уже звичних зимових пісень, музичне наповнення цьогорічного ефіру складається з різдвяних джазових стандартів 30-х років XX століття і до сьогодення, а також маловідомих ретро-пісень.

 

Програмне наповнення радіо базується на яскравих історичних прикладах військових примирень, які припадали на період різдвяних свят. Щогодини на «Різдвяному радіо» транслюються фрагменти з листувань військових, їхні спогади про зимові свята на фронті.

 

Також в ефірі лунають програми про святкові кінофільми, розповіді зіркових гостей, які діляться своїми найтеплішими різдвяними спогадами та колядують в ефірі, репортажі про особливості святкування Різдва в часи, коли це було заборонено.

 

 

«"Різдвяне радіо" - це, як завжди, наш подарунок не лише для індивідуальних слухачів, а й для власників ресторанів, кафе та готелів, які хочуть посилити у своїх закладах атмосферу очікування свята, спокою, злагоди та добра. Вони у вільному доступі можуть вмикати "Різдвяне" у своїх закладах», - розповідає керівник MJoy Multimedia Роман Заяць.

 

Нагадаємо, що «Різдвяне радіо» - сезонне зимове інтернет-радіо, яке входить до складу інтернет-радіостанцій компанії MJoy Multimedia. В ефірі - з 2009 року. Концепція кожного сезону на «Різдвяному радіо» є іншою. З плеєра радіо можна надіслати вітальну листівку. Окрім індивідуальних прослуховувань, лунає в ресторанах, кафе, готелях, ярмарках, карпатських колибах тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY