Підсумковий випуск програми «ДжеДАЇ» на «2+2» вестиме Євген Міхін

Підсумковий випуск програми «ДжеДАЇ» на «2+2» вестиме Євген Міхін

25 Листопада 2014
9842
25 Листопада 2014
17:55

Підсумковий випуск програми «ДжеДАЇ» на «2+2» вестиме Євген Міхін

9842
Підсумковий випуск програми «ДжеДАЇ» на «2+2» вестиме Євген Міхін
Підсумковий випуск програми «ДжеДАЇ» на «2+2» вестиме Євген Міхін

З 30 листопада програма «ДжеДАЇ» на телеканалі «2+2» розшириться до підсумкового випуску, який вестиме Євген Міхін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Підсумковий випуск виходитиме щонеділі о 12.00 та триватиме 45 хвилин.

 

«Підсумковий випуск програми «ДжеДАЇ» - це не тільки огляд ключових подій на дорогах України та світу, а й ретельне дослідження важливих аспектів автомобільної сфери. Економія, правильне управління автомобілем, контраварійне водіння, випробування інноваційних розробок - все найцікавіше, дивіться в підсумковому випуску програми "ДжеДАЇ"», - анонсує прес-служба «2+2».

 

Продюсер програми «ДжеДАЇ» Максим Сухенко підкреслив, що поява підсумкового випуску - це результат високої лояльності глядачів до проекту «ДжеДАЇ».

 

«Саме завдяки зростаючому рейтингу проекту була реалізована ідея створення великого випуску на уїк-енд. У недільному випуску для телеглядачів будуть підготовлені нові не менш цікаві рубрики», - зазначив він.

 

Програма матиме п'ять рубрик. «Дайджест "Нічного рейду"» - це щотижневий звіт про події на нічних дорогах столиці, «Поради експерта» стосуватиметься того, як забезпечити довговічність свого автомобіля, економно витрачати паливо тощо. Рубрика «Народний інспектор» викриватиме порушників, що ігнорують світлофори, розмітку, заборону паркування на пішохідних переходах і місцях для інвалідів, та нагадуватиме глядачам правила дорожнього руху. Рубрика «Контраварійка» навчить автомобілістів правильно поводитися в екстремальній ситуації, щоб уникнути аварії - все пояснюватимуть досвідчені інструктори на конкретних прикладах.  У «Автоінноваціях» йтиметься про автоматичне паркування, адаптивний круїз-контроль, датчики дощу і світла, розпізнавання знаків та інші винаходи.

 

Новий ведучий телеканалу «2+2» Євген Міхін раніше вів інформаційні програми на телеканалах «Україна», «Інтер», «К1» та «НТН».

 

«Програма "ДжеДАЇ" напевно цікава навіть більше, ніж новини. Тому, що кожен чоловік любить автомобілі - я не виняток. У мене права з відкритими категоріями "А", "В", "С". Крім легкових автомобілів і мотоциклів керував мікроавтобусами, вантажівками та навіть комбайнами і тракторами. Та якщо раніше всі мої роботи, пов'язані або з автомобільними програмами, або з веденням автомобільних сайтів були другорядними, то зараз завдяки проекту можна займатися тим, що дійсно цікаво. Тим більше - у програми "ДжеДАЇ" чудова команда, у якої можна навчитися новому», - коментує ведучий.

 

Євген Міхін також став співредактором підсумкового випуску. Він переконаний, що найважливіше - це дотримання правил і твоя відповідальність перед усіма учасниками руху.

 

«Більше десяти років я їжджу на байку, ще більше на автомобілі. І для мене принципово не наражати на небезпеку як себе, так і оточуючих. Наша головна мета - розповісти, як зробити наші дороги безпечнішими», - зазначив він.

 

Нагадаємо, наприкінці травня «Детектор медіа» занесла Євгена Міхіна на «Дошку ганьби брехливих журналістів» за маніпуляції та перекручування при висвітленні подій на Майдані і в східних регіонах у програмах «События» та «События недели» на телеканалі «Україна».

 

Як повідомляло видання «Дуся», у червні пан Міхін пішов з каналу «Україна». Згодом ведучий прокоментував діяльність, за яку потрапив на «Дошку ганьби», і його прізвище було видалено із «Дошки ганьби».

 

29 серпня стало відомо, що програма «ДжеДАІ. Воїни доріг» телеканалу «2+2» незабаром окрім щоденних випусків матиме і підсумковий. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду