Політичне  ток-шоу «Час Ч» на каналі «Еспресо TV» змінює час виходу

Політичне ток-шоу «Час Ч» на каналі «Еспресо TV» змінює час виходу

24 Листопада 2014
4147
24 Листопада 2014
20:25

Політичне ток-шоу «Час Ч» на каналі «Еспресо TV» змінює час виходу

4147
Політичне  ток-шоу «Час Ч» на каналі «Еспресо TV» змінює час виходу
Політичне  ток-шоу «Час Ч» на каналі «Еспресо TV» змінює час виходу

Відсьогодні, 24 листопада, ток-шоу Єгора Чечеринди «Час Ч» на телеканалі «Еспресо TV» буде виходити в ефір на годину пізніше - о 21.00. Про це повідомив у своєму Facebook автор програми.

 

«З сьогоднішнього дня моє ток-шоу "Година "Че" на каналі "Еспресо" змінює час виходу в ефір. Від сьогодні воно триватиме з 21.00 до 22.00, як і раніше, з понеділка до п'ятниці», - повідомив Єгор Чечеринда.

 

Він також анонсував про майбутній вихід програми з нової студії. «Ще за пару місяців на нас чекатиме переїзд у нову, значно просторнішу студію! Так що про перебіг нової парламентської каденції нових депутатів розповідатимемо з нової, просторої локації. Дякую за увагу! P.S. А на які зміни нашої телепрограми та телеканалу загалом очікуєте саме ВИ? Пишіть! Будемо вдосконалюватися!», - закликав пан Чечеринда.

 

Нове політичне ток-шоу «Час Ч» стартувало на каналі  «Еспресо TV» 26 серпня. Програма виходила щодня о 20.00.

 

Нагадаємо, сьогодні, 24 листопада, на телеканалі  «Еспресо TV» стартує інформаційно-розважальне шоу «Вечірній телеекспрес».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду