«Інтерньюз-Україна» шукає менеджера по роботі з медіа

«Інтерньюз-Україна» шукає менеджера по роботі з медіа

20 Листопада 2014
1979
20 Листопада 2014
12:21

«Інтерньюз-Україна» шукає менеджера по роботі з медіа

1979
«Інтерньюз-Україна» шукає менеджера по роботі з медіа
«Інтерньюз-Україна» шукає менеджера по роботі з медіа

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс на посаду менеджера по роботі з медіа. Про це йдеться на сайті організації.

 

Менеджер по роботі з медіа виконуватиме наступні обов'язки: м оніторинг національних та місцевих ЗМІ; створення та оновлення бази даних медіа; налагодження та підтримка зв'язків організації з цільовими групами; регулярне інформування громадськості та ЗМІ про діяльність організації; координація роботи з медіа; ведення тематичних електронних розсилок; участь у підготовці/редагуванні інформаційних матеріалів, наповненні сайту організації, соціальних мережах тощо; допомога в плануванні та організації медіа-подій організації; ведення поточної діяльності, спрямованої на підвищення репутації організації та підвищення обізнаності щодо її діяльності серед цільових аудиторій.

 

До кандидатів на вакансію висуваються вимоги: вища освіта, бажано у сфері журналістики/PR, гуманітарних наук; вільне володіння письмовою та усною українською, російською та англійською мовами; досвід інформаційної/PR роботи, менеджменту організацій, журналістики; знання медіа-ринку, досвід роботи з неприбутковими та міжнародними організаціями будуть перевагою; відмінні письмові навички (грамотність, вміння працювати з інформацією, писати прес-релізи, статті тощо); хороші навички спілкування та переговорів, навички презентації та управління; здатність працювати в команді згідно з встановленими термінами, хороші навички розподілу часу; креативність, ініціативність, націленість на результат та відповідальність.

 

Умови роботи: повний робочий день;  п'ятиденний робочий тиждень; робота в офісі організації в Києві; конкурентоздатна і своєчасна заробітна плата; довгострокове співробітництво.

 

Резюме необхідно надсилати до 7 грудня на адресу job@internews.ua з поміткою в темі листа media manager.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду