Компанія Custom Lab, що працювала як підрозділ Sanoma Media Ukraine, стане самостійним бізнесом

Компанія Custom Lab, що працювала як підрозділ Sanoma Media Ukraine, стане самостійним бізнесом

18 Листопада 2014
4492
18 Листопада 2014
17:02

Компанія Custom Lab, що працювала як підрозділ Sanoma Media Ukraine, стане самостійним бізнесом

4492
Компанія Custom Lab, що працювала як підрозділ Sanoma Media Ukraine, стане самостійним бізнесом
Компанія Custom Lab, що працювала як підрозділ Sanoma Media Ukraine, стане самостійним бізнесом

Компанія Custom Lab, яка входила до медіахолдингу Sanoma Media Ukraine, що 17 листопада заявив про своє закриття, стане самостійною структурою. Про це його керівник Роман Сулима написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Продовжить жити ведений мною Custom Lab, флагман нових медіабізнесів, який у зв'язку з припиненням діяльності Sanoma Ukraine з нового року офіційно стає самостійною структурою», - зазначив пан Сулима.

 

Як зазначається на сайті Sanoma Media Ukraine, компанія Custom Lab спеціалізується на розробці концепції корпоративного видання - назви, фірмового стилю, створення майстер-макету видання, а також редакційного наповнення і випуску кожного номера журналу.

 

Крім того Custom Lab виготовляє корпоративні брошури та каталоги, звіти компаній та надає індивідуальні консультації на релонч існуючих видань. Custom Lab також займається створенням та веденням тематичних веб-сайтів.

 

На офіційній сторінці Custom Lab у Facebook повідомляється, що компанія проіснувала у рамках Sanoma Media Ukraine 6 років, її командою було створено з нуля 30 медіапроектів на замовлення та отримано кілька гран-прі профільних конкурсів.

 

«За ці шість років ми створили з нуля близько 30 унікальних медіапроектів під замовлення, розширили і географію послуг, і саму їх лінійку - до друкованих газет і журналів додався діджитал для планшетів, веб-інтерактив, професійний SMM та інші сучасні форми контент-маркетингу. Сьогодні ми, напевно, можемо все у сфері об'єднання слів і картинок в єдине інформаційне поле. Ми назавжди залишимося вдячні Sanoma. Але у зв'язку зі сформованими обставинами прийшов час летіти далі вже самостійно. І дуже важливо, що постійні клієнти згодні продовжити з нами спільний політ», - зазначається на сторінці компанії.

 

У інтерв'ю виданню «Медіаняня» пан Сулима розповів, що його компанія продовжить працювати під тією ж торгівельною маркою та тим же колективом. Щодо юридичного оформлення незалежного статусу компанії рішення поки не знайдено. «Думаю, ми прийдемо до якогось юридичного рішення щодо цього. Ми в прекрасних стосунках з керівництвом Sanoma - думаю, ніяких проблем не буде. Питання вже вирішене, але я поки не можу видати вам послідовність дій», - зазначив Роман Сулима.

 

Нагадаємо, 16 листопада стало відомо, що Sanoma Media закриває  журнали Esquire Україна, National Geographic, Harper's Bazaar, «Домашний очаг» і Men's Health, останні номери яких вийдуть у січні, також припинять роботу інтернет-видання холдингу. Продовжить виходити тільки журнал та сайт Cosmopolitan, ліцензію на який придбав російський видавничний дім Hearst Shkulev Ukraine.

 

У бліц-інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний директор Sanoma Media Ukraine Юлія Стефанишина розповіла про причини закриття журналів, падіння рекламних надходжень, долю близько 150 працівників холдингу та свої особисті подальші плани. Закриття журналів також прокоментували головний редактор журналу «Esquire Украина» Олексій Тарасов і заступник головного редактора «National Geographic Україна» Дмитро Губенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду