«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні

«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні

5 Листопада 2014
10598
5 Листопада 2014
14:26

«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні

10598
«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні
«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні

Новий канал покаже 5-й сезон проекту «Ревізора» навесні. Про це повідомила шеф-редактор «Ревізора» Анна Жижа на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить Новий канал.

 

Як раніше повідомлялося, в шоу буде новий ведучий. Хто саме - творці поки не розкривають.

 

Зі слів пані Жижи, у 5-му сезоні буде багато нового. «Нова табличка - значно більш надійна, яку неможливо підробити. Зараз під час зйомок ми вже видаємо їх закладам, тож у різних містах України ви вже можете зустріти ці таблички», - розповіла вона.

 

За її словами, у «Ревізора» також з'явиться «нова інтонація». «У цей непростий час для нашої країни ми будемо більш людяними, особливо до невеликих закладів у маленьких містах», - пояснила шеф-редактор проекту.

 

Крім того, команда почне перевіряти нові об'єкти - супермаркети. «Декілька сезонів тому ми одного разу зробили таку перевірку, і після того глядачі багато разів писали нам, що це хороша ідея, супермаркети треба теж перевіряти», - зауважила пані Жижа.

 

Над 5-м сезоном «Ревізора» працює стара команда проекту.

 

Нагадаємо, «Ревізор» - це соціальне реаліті-шоу про якість сервісу у готелях і ресторанах, зняте за оригінальною ідеєю Нового каналу. Шоу виробляє Творче об'єднання Вікторії Бурдукової.

 

В осінньому сезоні 2014 року на Новому каналі виходив «Ревізор-4», у якому показували випуски зі старою ведучою Ольгою Фреймут, яких до того ще не було в ефірі. Після цього канал обіцяв розпочати показ найсвіжіших епізодів програми з новою ведучою (чи ведучим), але зробив перерву на кілька місяців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10598
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Король Марина
3406 дн. тому
приїжайте в Дубно тут гарно багато ресторанів. Особливо в ресторан ,, Іква " і ,, Дубно" .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду