detector.media
05.11.2014 14:26
«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні
«Ревізор-5» з новим ведучим вийде на Новому каналі вже навесні

Новий канал покаже 5-й сезон проекту «Ревізора» навесні. Про це повідомила шеф-редактор «Ревізора» Анна Жижа на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить Новий канал.

 

Як раніше повідомлялося, в шоу буде новий ведучий. Хто саме - творці поки не розкривають.

 

Зі слів пані Жижи, у 5-му сезоні буде багато нового. «Нова табличка - значно більш надійна, яку неможливо підробити. Зараз під час зйомок ми вже видаємо їх закладам, тож у різних містах України ви вже можете зустріти ці таблички», - розповіла вона.

 

За її словами, у «Ревізора» також з'явиться «нова інтонація». «У цей непростий час для нашої країни ми будемо більш людяними, особливо до невеликих закладів у маленьких містах», - пояснила шеф-редактор проекту.

 

Крім того, команда почне перевіряти нові об'єкти - супермаркети. «Декілька сезонів тому ми одного разу зробили таку перевірку, і після того глядачі багато разів писали нам, що це хороша ідея, супермаркети треба теж перевіряти», - зауважила пані Жижа.

 

Над 5-м сезоном «Ревізора» працює стара команда проекту.

 

Нагадаємо, «Ревізор» - це соціальне реаліті-шоу про якість сервісу у готелях і ресторанах, зняте за оригінальною ідеєю Нового каналу. Шоу виробляє Творче об'єднання Вікторії Бурдукової.

 

В осінньому сезоні 2014 року на Новому каналі виходив «Ревізор-4», у якому показували випуски зі старою ведучою Ольгою Фреймут, яких до того ще не було в ефірі. Після цього канал обіцяв розпочати показ найсвіжіших епізодів програми з новою ведучою (чи ведучим), але зробив перерву на кілька місяців.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY