Протестувальник на Майдані погрожував журналісту УНІАН гранатою

Протестувальник на Майдані погрожував журналісту УНІАН гранатою

8 Серпня 2014
3600

Протестувальник на Майдані погрожував журналісту УНІАН гранатою

3600
Протестувальник на Майдані погрожував журналісту УНІАН гранатою
Протестувальник на Майдані погрожував журналісту УНІАН гранатою

Один з протестувальників, що залишаються на Майдані Незалежності у Києві, погрожував журналісту інформагентства УНІАН, що кине йому під ноги гранату. Про це повідомляє стрічка новин УНІАН.

 

Як повідомив кореспондент УНІАН, на забарикдовану територію мешканці Майдану нікого не пропускають. За барикадами готують коктейлі молотова, дроблять бруківку. До Майдану Незалежності прибувають на таксі чоловіки в бронежилетах і з автоматами. Також було помічено, що з каналізаційних люків мешканці майдану виймають щось схоже на саморобну вибухівку. Біля проходів в барикадах зібралися кияни і намагаються втихомирити «майданівців». Ті у відповідь погрожують зброєю.

 

Особливу агресію у молодиків викликають представники ЗМІ. Побачивши бейдж кореспондента УНІАН, один з чоловіків почав погрожувати, що кине журналісту під ноги гранату. За словами кореспондента, гранати він не бачив, зате у молодика в руках була динамітна шашка. Про інцидент повідомили в міліцію і АТЦ.

 

Нагадаємо, 31 травня в Києві з Майдану Незалежності вигнали журналістів, які прийшли висвітлювати суботник - прибирання барикад. Зокрема, на журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова накинулася жінка, яка кричала, що ніхто Майдан не розжене. Невідомий чоловік затуляв стрімеру камеру, не давав знімати. Чоловік з оголеним торсом, нецензурно висловлюючись, вимагав від пана Кутєпова забрати камеру.

 

2 липня в Києві на Майдані Незалежності зазнала нападу знімальна група 5-го каналу, унаслідок чого постраждав оператор. Днями суд арештував уродженця міста Рівного Андрія Трачука на прізвисько Слон, якій підозрюється у перешкоджанні професійній діяльності журналісті і нападі на журналістів 5-го каналу на Майдані Незалежності у Києві.

 

У ніч на 13 липня на Майдані Незалежності було побито арматурою кількох журналістів і поетів.

 

14 липня російськомовні мешканці наметів на Майдані Незалежності у Києві напали на журналістів каналу «1+1».

 

17 липня невідомі чоловіки в камуфляжній формі напали з погрозами на знімальну групу каналу «1+1», коли  журналісти знімали акцію жінок, що прийшли протестувати до Адміністрації Президента України на вулиці Банковій у Києві.

 

«Детектор медіа»

Фото -УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3600
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду