Російський журналіст просив терористів у Слов’янську взяти у полон німецького колегу

17 Травня 2014
5371

Російський журналіст просив терористів у Слов’янську взяти у полон німецького колегу

5371
Російський журналіст просив терористів у Слов’янську взяти у полон німецького колегу

Репортер російської газети «Комсомольская правда» Дмитро Стешин просив терористів в м.Слов'янську (Донецька обл.) знайти і затримати німецького журналіста Пола Ронзхаймера (Paul Ronzheimer) з видання Bild (Німеччина) за те, що той начебто «неправильно» висвітлював «референдум» про створення ДНР. Про це повідомляє інтернет-видання «20 хвилин» з посиланням на журналіста російської «Новой газеты» Павло Канигін.

 

Нагадаємо, цього самого Павла Канигіна сепаратисти захопили у полон у Донецькій області, він зміг звільнитись завдяки тому, що за нього заплатив викуп німецький журналіст Штефан Шолль з Sudwest Presse.

 

«Щойно зустрів тезку Пола Ронзхаймера з берлінського Bild, який, як відомо, в бігах від ополченців Слов'янська. Полювання на нього оголосили, коли Пол опублікував кілька повідомлень про каруселях на референдумі.  Зараз з ним все в порядку. Але каже, що це Стешин з "Комсомолки" вказав на нього бойовикам ополчення і просив знайти і затримати журналіста», - написав Павло Канигін у Facebook.

 

 

У коментарях Дмитро Стешин визнав, що він це зробив: «Вважаю що абсолютно правильно все зробив. Люди кров'ю заплатили і платять за цей референдум щодня. Шкода, що не зловили».

 

 

 

«За мотивами попереднього поста - до цих пір не прийду в себе. Людина з посвідченням журналіста, тобто начебто адже журналіст здає бойовикам колегу в зоні НС. Це, якщо кому здається, що у нас самих громадянської війни немає», - написав Павло Канигін.

 

Про російського журналіста Дмитра Стешина неодноразово повідомляли ЗМІ як про особу, пов'язану із російськими нацистами. Разом із своїм колегою Олександром Коцом вони працюють зараз у місцях перебування терористів у Донецькій області та забезпечують їх піар.

 

Як відомо, терористи у Слов'янську взяли у полон і досі не відпустили щонайменше трьох журналістів. Наразі немає офіційної інформації про долю журналіста видання «ВолиньПост» Сергія Шаповала, київської журналістки та активістки Ірми Крат, маріупольського журналіста Миколи Рябченка, який зник 6 травня в районі райцентру Мангуш (Донецька обл.).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду