detector.media
17.05.2014 22:01
Російський журналіст просив терористів у Слов’янську взяти у полон німецького колегу

Репортер російської газети «Комсомольская правда» Дмитро Стешин просив терористів в м.Слов'янську (Донецька обл.) знайти і затримати німецького журналіста Пола Ронзхаймера (Paul Ronzheimer) з видання Bild (Німеччина) за те, що той начебто «неправильно» висвітлював «референдум» про створення ДНР. Про це повідомляє інтернет-видання «20 хвилин» з посиланням на журналіста російської «Новой газеты» Павло Канигін.

 

Нагадаємо, цього самого Павла Канигіна сепаратисти захопили у полон у Донецькій області, він зміг звільнитись завдяки тому, що за нього заплатив викуп німецький журналіст Штефан Шолль з Sudwest Presse.

 

«Щойно зустрів тезку Пола Ронзхаймера з берлінського Bild, який, як відомо, в бігах від ополченців Слов'янська. Полювання на нього оголосили, коли Пол опублікував кілька повідомлень про каруселях на референдумі.  Зараз з ним все в порядку. Але каже, що це Стешин з "Комсомолки" вказав на нього бойовикам ополчення і просив знайти і затримати журналіста», - написав Павло Канигін у Facebook.

 

 

У коментарях Дмитро Стешин визнав, що він це зробив: «Вважаю що абсолютно правильно все зробив. Люди кров'ю заплатили і платять за цей референдум щодня. Шкода, що не зловили».

 

 

 

«За мотивами попереднього поста - до цих пір не прийду в себе. Людина з посвідченням журналіста, тобто начебто адже журналіст здає бойовикам колегу в зоні НС. Це, якщо кому здається, що у нас самих громадянської війни немає», - написав Павло Канигін.

 

Про російського журналіста Дмитра Стешина неодноразово повідомляли ЗМІ як про особу, пов'язану із російськими нацистами. Разом із своїм колегою Олександром Коцом вони працюють зараз у місцях перебування терористів у Донецькій області та забезпечують їх піар.

 

Як відомо, терористи у Слов'янську взяли у полон і досі не відпустили щонайменше трьох журналістів. Наразі немає офіційної інформації про долю журналіста видання «ВолиньПост» Сергія Шаповала, київської журналістки та активістки Ірми Крат, маріупольського журналіста Миколи Рябченка, який зник 6 травня в районі райцентру Мангуш (Донецька обл.).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY