На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко

На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко

7 Травня 2014
4253

На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко

4253
На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко
На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко

6 травня в районі райцентру Мангуш (Донецька обл.) зник відомий маріупольський журналіст Микола Рябченко. Про це повідомляє інтернет-видання «Новости Донбасса» з посиланням на інформацію його сина.

 

За словами сина, Микола Рябченко поїхав в район смт Мангуш через те, що отримав інформацію про перестрілку. Згодом зв'язок з ним обірвався. Мопед, на якому їхав журналіст, був кинутий на виїзді з міста.

 

Увечері молодший син додзвонився на його номер - трубку взяв якийсь чоловік, який представився кимось із так званої «народної самооборони». Чоловік повідомив, що Микола Рябченко у них. Син журналіста вважає, що батько може перебувати в Приморському райвідділі міліції. Чи контролюють наразі цей райвідділ сепаратисти, виданню невідомо.

 

 Журналіст вже постраждав 24 квітня

 

Нагадаємо, маріупольський журналіст Микола Рябченко постраждав 24 квітня під час штурму будівлі міської ради в м.Маріуполі (Донецька обл.). Він прибув до будівлі о 4 ранку і знімав звільнення міськради від проросійських сепаратистів. У цей час на нього напали невідомі і розбили відеокамеру і фотоапарат.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4253
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду